Elif: Η Χουμεϊρά λιποθυμάει
Media

Elif: Η Χουμεϊρά λιποθυμάει

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ράνα βρίσκεται στο γκαράζ της εταιρίας και υποκρίνεται πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Ο Ταρίκ προσφέρεται να τη βοηθήσει και να την πάει εκείνος σπίτι της. Ο Ταρίκ της προτείνει να φάνε μαζί και η Ράνα δέχεται.

Η Χουμεϊρά είναι πολύ χαρούμενη και η Ματσιντέ με τον Κερέμ αναρωτιούνται γιατί ετοίμασε ένα ειδικό δείπνο. Όμως ο Ταρίκ δεν είναι εκεί. Η Χουμεϊρά του τηλεφωνεί αλλά δεν της απαντάει γιατί περνάει ωραία με τη Ράνα.

Η Βιλντάν κρατάει κάποια από τα χρήματα που έκλεψε και πηγαίνει ένα ποσό στη Σέμα για να καλύψει τα έξοδα της Ελίφ. Μετά το δείπνο της με τον Ταρίκ, η Ράνα ζαλίζεται έξω από το εστιατόριο και ο Ταρίκ την πηγαίνει σπίτι της. Η Χουμεϊρά τον καλεί συνεχώς αλλά δεν απαντάει.

Νιώθει άσχημα γιατί είναι έγκυος και ήθελε τόσο πολύ να το ανακοινώσει σε όλους αλλά ο άντρας της λείπει. Η Ματσιντέ της λέει πως έχει περάσει η ώρα και θα πρέπει να ξεκινήσουν το δείπνο χωρίς τον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά μονολογεί πως δεν μπορεί ο Ταρίκ να το κάνει αυτό σε εκείνη και το παιδί τους.

Τα λόγια της ξαφνιάζουν τη Ματσιντέ και τον Κερέμ και πριν προλάβουν να αντιδράσουν, η Χουμεϊρά λιποθυμάει.

Όταν συνέρχεται ρωτάει αν ήρθε ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ αφήνει τη Ράνα σπίτι της και διαπιστώνει πως δεν έχει μπαταρία του κινητό του. Ο γιατρός έχει πάει στην έπαυλη για να δει την αναστατωμένη Χουμεϊρά. Λέει στη Ματσιντέ να φροντίζουν καλά τη Χουμεϊρά και να μην αναταστώνεται για κανένα λόγο. Όταν ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι, η Χουμεϊρά του λέει τα νέα για την εγκυμοσύνη της. Ο Ταρίκ μένει άφωνος και δεν μπορεί να το πιστέψει. Δείχνει ευτυχισμένος αλλά κάτι ενοχλεί τον Κερέμ στη συμπεριφορά του. Πιστεύει πως ο Ταρίκ κάτι σχεδιάζει.

Η Βιλντάν, μετά τη Σεμά, επισκέπτεται τη Ζουλιντέ και της λέει πως δεν θέλει να πάει στην έπαυλη γιατί είναι αργά. Η Ζουλιντέ είναι ταυτόχρονα χαρούμενη και έκπληκτη. Ο Ταρίκ είναι μαζί με τη Χουμεϊρά και εκείνη πετάει στα σύννεφα. Η Ράνα του τηλεφωνεί αλλά εκείνος δεν απαντάει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved