Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη: «Ίσως ήμουν απειλή και για τους συμπαίκτες μου»
Media

Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη: «Ίσως ήμουν απειλή και για τους συμπαίκτες μου»

My Style Rocks: Η νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, αποχώρησε από το σόου μόδας και μιλάει για όλα.

Η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη, σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρεται στη συμμετοχή της, στην εμπειρία της αλλά και ποιος θεωρεί πως ήταν ο λόγος που αποχώρησε.

Πώς ήταν η εμπειρία της συμμετοχή σου στο «My Style Rocks»;

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία και δημιουργική εμπειρία. Θα είναι για έμενα μια πολύ όμορφη ανάμνηση και ήταν ένας πολύ ωραίος λόγος για να υπάρξω στην ελληνική τηλεόραση και να με γνωρίσει το ευρύτερο κοινό, γιατί τόσα χρόνια με γνωρίζουν μόνο οι επαγγελματίες. Η συμμετοχή μου ταίριαξε πάρα πολύ ωραία και με την επιστροφή μου στην Ελλάδα»

Στο διαγωνισμό υπήρξε κάτι που σε δυσκόλεψε; «Με δυσκόλεψε μόνο η τελευταία εβδομάδα, όταν είχαμε μπει στην καραντίνα και είχαν κλείσει όλα τα καταστήματα. Από μερικά καταστήματα που είχα δανειστεί κάποια πράγματα αυτά έπρεπε να επιστραφούν, οπότε για εμένα ήταν η πιο δύσκολη εβδομάδα και ήταν και η εβδομάδα που αποχώρησα».

Αυτοί θεωρείς ήταν και ο λόγος που οδήγησε στην αποχώρηση σου;

«Δεν νομίζω ότι αυτό έφταιξε. Σίγουρα ήταν ένας σημαντικός λόγος, γιατί η εικόνα έπρεπε να είναι πιο σωστά δομημένη, αλλά νομίζω ότι δεν ήταν αυτό. Θεωρώ ότι ήμουν πολύ δυνατή ενδυματολογικά και ίσως ήμουν απειλή και για τους συμπαίκτες μου»

Μέσα στο παιχνίδι ένιωσες έντονο ανταγωνισμό;

«Στα backsage δεν ένιωσα καθόλου ανταγωνισμό. Μπροστά στη σκηνή όμως πολλές φορές το ένιωσα, γιατί ίσως εγώ δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστικό άτομο. Όμως, ναι, το ένιωσα κάποιες στιγμές και ίσως επειδή ήμουν πιο δυνατή ενδυματολογικά»

Πιστεύεις ότι αδικήθηκες; « Όχι, δεν ήταν αδικία. Θεωρώ ότι όταν κάποιος παίκτης είναι δυνατός, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις, εφόσον είσαι ανταγωνιστικός, είναι να τον βγάλεις από το παιχνίδι, όποτε από τη μεριά τους καλά έκαναν», λέει στο 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved