Realities: Ένα «όχι», ένα «ναυάγιο» και πολλές σκέψεις
Media

Realities: Ένα «όχι», ένα «ναυάγιο» και πολλές σκέψεις

Απανωτές είναι οι συσκέψεις στα κανάλια αυτές τις ημέρες, κυρίως με τηλεδιασκέψεις, για το μέλλον των reality εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί λόγω του covid-19.

Και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για σωρεία από δαύτα, που έρχονται να πλημμυρίσουν τη μικρή μας οθόνη.

Έως τα τώρα το σίγουρο είναι ότι αυτό το μονοπάτι δεν θα το διαβεί το MEGA που είπε οριστικό «όχι» στο «Fame Story» καθώς το τρίπτυχο είναι μυθοπλασία, ενημέρωση και βάση στη μουσική ψυχαγωγία.

Στον ΑΝΤ1 μάλλον ναυαγεί το θέμα της «Φάρμας» και αν αυτή γυριστεί, υπολογίζεται για το άλλο κανάλι, το TV Μακεδονία, πράγμα δύσκολο.

Στον ΑΝΤ1 μάλιστα, η πρόσληψη του Γερμανού μάνατζερ, Κριστόφ Μάινους που γνωρίσαμε από τον Alpha, όταν το κανάλι αγοράστηκε από τους Γερμανούς, σηματοδοτεί άλλες εξελίξεις. Όμως το «MasterChef», το βαρύ κανόνι του Star είναι (και δεν είναι) προ των πυλών.

Οι παίκτες έχουν ήδη επιλεγεί από τον χώρο της εστίασης και βρίσκονται σε ξενοδοχείο, έχοντας κάνει όλα τα απαραίτητα τεστ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μόλις γίνουν λίγο καλύτερα τα πράγματα στη χώρα.

Στον ΣΚΑΙ, σύμφωνα με τη Secret βασανίζονται αν θα προχωρήσουν στα δύο νέα reality που ετοιμάζουν, το «Fame Academy» και το «Make over» με τη Δούκισσα Νομικού ή θα προτιμήσουν μια πιο ασφαλή λύση, που είναι ένας δεύτερος κύκλος «Big Brother» με επωνύμους και τον Χάρη Βαρθακούρη, χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ακόμα και για το «Survivor» έχουν αμφιβολίες, παρότι έχουν βρεθεί οι παίκτες και οι πιθανότητες είναι 80% να γυριστεί. Από τον ΑΝΤ1 έγινε γνωστό ότι όταν θα καλυτερέψουν τα πράγματα, θα πάρει μπρος το «YFSF», με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Και να μην ξεχνάμε το «J2US» του Νίκου Κοκλώνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved