Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκάλυψε: «Αν πάω στο Survivor θα κλείσει η πόρτα στο σπίτι μου»
Media

Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκάλυψε: «Αν πάω στο Survivor θα κλείσει η πόρτα στο σπίτι μου»

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor!

O λόγος για την τραγουδίστρια, ηθοποιό και παρουσιάστρια του “My Style Rocks”, Κατερίνα Στικούδη που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα!

Η Κατερίνα Στικούδη μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν θα πήγαινε στο Survivor που θα ξεκινήσει στο κανάλι του Φαλήρου στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εάν θα πήγαινα στο Survivor, η πόρτα του σπιτιού μου θα έκλεινε», αναφερόμενη στο σύζυγό της και τον έρωτα που ζουν.

Επιπλέον μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύντροφό της και δε δίστασε να αναφερθεί στην κριτική που έγινε στο πρόσωπό του στο παρελθόν και πήρε θέση λέγοντας: «Την έχω ξεχάσει την κριτική που προσωπικά εγώ ένιωσα άβολα. Έχει γίνει και δεν το έχετε δει ποτέ. Σε γύρισμα μιας συνέντευξης που εγώ απάντησα με πολύ πάθος κι αυθορμητισμό. Μπορεί να μην αφορά εμένα αλλά την δουλειά μου και τον άντρα μου. Κατά καιρούς μπορεί να πει κάποιος ότι μπορεί να έχει όποιον θέλει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τι πάει να πει αυτό; Ποιον μειώνεις; Για εμένα το ήξερα από μικρή ότι θα συμβαίνει γιατί εκτίθεμαι αλλά όσον αφορά άλλα άτομα δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Ή να κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν που έχω παντρευτεί, και διάφορα άλλα, αυτό με ενοχλεί λίγο. Ήταν ενοχλητική η κριτική προς τον Βαγγέλη γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πάρα πολλά στον χώρο της μουσικής, είναι σπουδαγμένος, τον θαυμάζω, τον έχω πάρα πολύ ψηλά και δε δέχομαι κανένα να μου τον μειώνει».

Δείτε το video!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved