Άγριες Μέλισσες: Δυνατές εξελίξεις! Ο Βόσκαρης πολιορκεί την Σοφούλα!
Media

Άγριες Μέλισσες: Δυνατές εξελίξεις! Ο Βόσκαρης πολιορκεί την Σοφούλα!

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης, στα επόμενα επεισόδια, σκέφτεται ένα αδίστακτο σχέδιο προκειμένου να καταφέρει να εκδικηθεί την Ελένη. Συγκεκριμένα, πολιορκεί τη Σοφούλα για να εδραιωθεί στο Διαφάνι. 

Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε τη ζήλια της Ασημίνας για την αδελφή της και τον Νικηφόρο να αναζωπυρώνεται, καθώς εκείνος συμφωνεί να βλέπει η Δρόσω τον γιο της, τον μικρό Σέργιο.

Ο Βόσκαρης, από τη στιγμή που πήρε μετάθεση στο Διαφάνι, προσπαθεί να βρει συμμάχους για να πολεμήσει την Ελένη και για να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό. Γνωρίζει καλά πως όλοι αγαπούν την Ελένη και δύσκολα θα βρει κάποιον να τον δεχτεί και να τον βοηθήσει στα αδίστακτα σχέδια που έχει για να την εκδικηθεί. Και ενώ τα Χριστούγεννα φτάνουν στο Διαφάνι και το χωριό γιορτάζει, η Ελένη δεν μπορεί να ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Βόσκαρη και μοιράζεται όσα έζησε με τη Δράσω. Της αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και εκείνη μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν άμεσα από το χωριό, πριν προλάβει να κάνει μεγαλύτερο κακό στην αδελφή της.

Μάλιστα, αποφασίζουν να μιλήσουν στον Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί τι ετοιμάζει ο Βόσκαρης και τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι. Όσο οι μέρες περνούν, η Σοφούλα και ο Άγγελος αποφασίζουν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Η παρουσία, όμως της κοπέλας δεν περνά απαρατήρητη από τον Βόσκαρη, ο οποίος τη γυροφέρνει ψάχνοντας τρόπο να βρεθεί κοντά της. Κι ενώ ο Τόλλιας δίνει τη συγκατάθεση του για τον αρραβώνα του Αγγέλου και της Σοφούλας, ο νέος Διοικητής Διαφανίου έχει άλλα σχέδια για την κόρη του κοινοτάρχη. Ο Βόσκαρης, πρόκειται να ρίξει τα δίχτυα του στη Σοφούλα και την πολιορκεί προκειμένου να την κάνει δική του.

Επιστρατεύει τη γοητεία του αλλά και την εξουσία του για να εντυπωσιάσει τπν κοπέλα και τα καταφέρνει. Η Σοφούλα πέφτει στην παγίδα του και κινδυνεύει να βάλει ξανά σε δεύτερη μοίρα τον Άγγελο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ωστόσο, ο Βόσκαρης δεν έχει συναισθήματα για εκείνη. Η κοπέλα είναι ένα εύκολο θύμα, καθώς ο Βόσκαρης θέλει να εδραιώσει τη θέση του μέσω εκείνης και να μαθαίνει στοιχειά για την Ελένη που θα τον βοηθήσουν να την εκδικηθεί τόσο για θάνατο του Σέργιου όσο και για το γεγονός ότι κατάφερε να δραπετεύσει από τη φυλακή του.

Η ΔΡΟΣΩ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΣΗΜΙΝΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟ

Η Δράσω επιστρέφει στο Διαφάνι και η παρουσία της πανικοβάλλει την Ασημίνα. Μάλιστα, η τελευταία εξοργίζεται καταλαβαίνοντας πως ο Νικηφόρος θέλει να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός σύμμαχος της Ασημίνας είναι η Μυρσίνη, η οποία θεωρεί επίσης ηώς π Δράσω δεν πρέπει να έχει καμία επικοινωνία με τον Σέργιο. Η Δράσω καταλαβαίνει πως δεν θα είναι εύκολη η επιστροφή της στο χωριά. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί και της φέρονται σκληρά. Τις επόμενες μέρες κι ενώ η Ασημίνα κάνει τα πάντα προκειμένου να νιώσει η Δρόσω ανεπιθύμητη, ο Νικηφόρος φαίνεται πως κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Μάλιστα, η Ασημίνα ανακαλύπτει πως επικοινωνούν, γεγονός που αναζωπυρώνει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και την αδελφή της. Έπειτα, η Μυρσίνη πηγαίνει να βρει τη Δρόσω για να την απειλήσει να φύγει και πάλι από το χωριό και να τους αφήσει ήσυχους, θα καταλάβει, όμως, πως δεν είναι πια το κοριτσάκι που ήταν όταν έφυγε έξι χρόνια πριν. Από την άλλη, ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει, ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved