Elif: Σοκαριστικές εξελίξεις: Στο νοσοκομείο η Ελίφ! Την χτυπάει αμάξι!
Media

Elif: Σοκαριστικές εξελίξεις: Στο νοσοκομείο η Ελίφ! Την χτυπάει αμάξι!

Elif: Η Ελίφ στα επόμενα επεισόδια θα καταφέρει να το σκάσει από το σπίτι της Σεμά και του Τζαφέρ, στο οποίο έχει μεταφέρει η Βιλντάν, καθώς ο άντρας της μεθάει και γίνεται βίαιος. 

Το κοριτσάκι περιπλανιέται μόνο στους δρόμους όπου το βρίσκει τυχαία η Ζουλιντέ και αποφασίζει να το φροντίσει γιατί είναι εξαντλημένο. Η Ζουλιντέ μεταφέρει τη μικρή στο σπίτι όπου της δίνει στέγη και ρούχα. Συγκεκριμένα, μία ζακέτα την οποία είχε ράψει η Τουλάι για την Ελίφ, ύστερα από παράκληση της Ιντζί, η οποία εξακολουθεί να μη θυμάται τι συνέβη στο ατύχημα. Η Ελίφ κοιμάται, καθώς είναι εξαντλημένη, και η Ζουλιντέ επιστρέφει στο μαγαζί της Τουλάι όπου της περιγράφει τι συνέβη.

Δεν ξέρουν, όμως, πως πρόκειται για την Ελίφ, που ψάχνουν τόσους μήνες η Τουλάι και ο Βεϊσέλ. Το επόμενο πρωί, η Ελίφ ξυπνάει και η Ζουλιντέ ετοιμάζει ένα φτωχό πρωινό, το οποίο μοιράζεται ίο κοριτσάκι με τον Εμιρχόν. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως τους είναι βάρος γιατί είναι και αυτοί πολύ φτωχοί, και όταν βρίσκει ευκαιρία το σκάει. Είναι και πάλι μόνο στους δρόμους, κρατώντας ένα μικρό κομμάτι ψωμί στα χέρια της, και νιώθει πολύ άσχημα. Της λείπει η μητέρα της και, όταν στον δρόμο βλέπει κάποια που της μοιάζει, φωνάζει το όνομα της Μελέκ και τρέχει να της μιλήσει.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή περνάει ένα αυτοκίνητο και τη χτυπάει. Αμέσως καλούν ασθενοφόρο και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, καθώς είναι χτυπημένη. Την ίδια ώρα, ο Τζαφέρ σκέφτεται πως η Ελίφ είναι πολύ σημαντική για κάποιον. Πιστεύει επίσης πως κάποιος έχει σκοτώσει τη Βιλντάν, για αυτό και έχει εξαφανιστεί μέρες τώρα. Ο Τζαφέρ και η Σεμά καταλήγουν να τσακώνονται για την Ελίφ, τη Βιλντάν και τα χρήματα. Παράλληλα, ένας αστυνομικός μιλάει με μία νοσοκόμα για τη μικρή και της ζητάει να ενημερώσει τις Αρχές όταν το κοριτσάκι συνέλθει. Οι ώρες περνούν και η Σεμά τρομαγμένη στέλνει τον Τζαφέρ να ψάξει για την Ελίφ και τον συμβουλεύει να την αναζητήσει και στα νοσοκομεία. Εν τω μεταξύ, η Ματσιντέ μιλάει με τον Μουσταφά και εκφράζει τις υποψίες της σχετικά με τον Ταρίκ και την εμπλοκή του στο ατύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ο Γιουσούφ και η Μελέκ.

Οι άντρες του Ταρίκ μαθαίνουν πως ένα κοριτσάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ίσως να είναι η Ελίφ. Η Ματσιντέ και ο Μουσταφά, όμως, έχουν την ίδια πληροφορία και κατευθύνονται και εκείνοι στο νοσοκομείο. Η Ελίφ δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, όταν η Ματσιντέ και ο Μουσταφά φτάνουν εκεί με την ελπίδα να τη βρουν. Η νοσοκόμα τους οδηγεί στο δωμάτιο της Ελίφ, αλλά η μικρούλα δεν είναι εκεί. Η Ματσιντέ πιστεύει πως κά-ποιος άλλος πήρε την Ελίφ. Όταν ο Ταρίκ και οι άντρες του φτάνουν στο νοσοκομείο, ούτε εκείνοι βρίσκουν την Ελίφ.

Ο Ταρίκ φοβάται πως η Ματσιντέ βρήκε πρώτη τη μικρή, αλλά στη συνέχεια καταλαβαίνει πως και εκείνη είναι στην ίδια θέση. Όλοι είναι ανήσυχοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η Ματσιντέ μαθαίνει πως η μικρή πήγε χτυπημένη στο νοσοκομείο και φοβάται πως κινδυνεύει, ενώ ο Ταρίκ κάνει τα πάντα να βρει ποιος την άρπαξε. Από την άλλη, ο Τζαφέρ, ο οποίος είναι αυτός που έχει πάρει την Ελίφ, εξηγεί στη Σεμά πως οι Χσκτανίρ ήταν στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί πως μπορεί να βγάλει πολλά χρήματα εκμεταλλευτεί σωστά την Ελίφ, σύμφωνα με το Μy Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved