Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα δίνει spoiler: Τι θα συμβεί με τον Κωνσταντή;
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα δίνει spoiler: Τι θα συμβεί με τον Κωνσταντή;

Άγριες Μέλισσες: Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Νεφέλη Κουλούρη ή αλλιώς "Δόμνα" μίλησε για τις εξελίξεις του επιτυχημένου σίριαλ!

Είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Κωνσταντή;

Ναι, είναι ερωτευμένη μαζί του. Μπορεί κάποιες στιγμές να μην φαίνεται, αλλά για τη Δόμνα δεν είναι γάμος συμφέροντος.

Θα αντιληφθεί πως ο Κωνσταντής έχει το μυαλό του αλλού;

Ήδη βλέπει τα πρώτα σημάδια. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν μαθευτεί το οτιδήποτε, αλλά αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι πως η Δόμνα θα διεκδικήσει τον Κωνσταντή. Δεν είναι καπρίτσιο για εκείνη. Θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη δύναμη των συναισθημάτων που νιώθει, θα ρίξει το «εγώ» της για να διεκδικήσει τον Κωνσταντή.

Θα καταλάβει πως ο Κωνσταντής σκέφτεται τη Δρόσω;

Θεωρώ μοιραία πως στη ζωή αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται για πολύ. Κάποια στιγμή σκάνε, δεν μπορείς να τα κρύψεις. Και όπως έχω ξαναπεί δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει πατήσει το πόδι του στο Διαφάνι και έχει περάσει καλά.

Η Δόμνα θα μάθει το ένοχο μυστικό του πατέρα της και της Ανέτ;

Δεν το γνωρίζω, αλλά τίποτα δεν μένει για πάντα κρυφό. Και αυτή είναι η μεγάλη μου αγωνία, να διαβάσω τα σενάρια για να μάθω τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση. Θα γκρεμιστεί όλος της ο κόσμος της Δόμνας.

Θα τη δούμε να αλλάζει;

Όσο περνούν τα επεισόδια αλλάζει όλη της η ζωή ερχόμενη στο Διαφάνι. 0α την επηρεάσει ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι των Σεβαστών πόσo μάλλον όταν συμβούν στην ίδια κάποια γεγονότα.

Τι σε ιντριγκάρει σε αυτόν τον ρόλο;

Το γεγονός πως είναι κόντρα σε εμένα και πως έρχεται εις πέρας χωρίς να γίνει καρικατούρα και έχει αρχή μέση και τέλος.

Ποιος είναι ο στόχος σου σαν ηθοποιός;

Να μπορώ να βρίσκομαι στο επάγγελμα με ωραίες συνεργασίες, γιατί το επάγγελμα μας δεν είναι ατομικό, είναι μόνο συλλογικό. Μόνο αν υπάρχει καλό κλίμα και όμορφη συνεργασία θα μας δικαιώσει και το αποτέλεσμα, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved