Elif: Όλοι στην έπαυλη είναι χαρούμενοι με τα νέα της εγκυμοσύνης της Χουμεϊρά
Media

Elif: Όλοι στην έπαυλη είναι χαρούμενοι με τα νέα της εγκυμοσύνης της Χουμεϊρά

Τι θα δούμε σήμερα, 4-12, στη σειρά, Elif;

Όλοι στην έπαυλη είναι χαρούμενοι με τα νέα της εγκυμοσύνης της Χουμεϊρά. Πιστεύουν πως το μωρό θα φέρει ευτυχία στο σπίτι. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ και

τη Ρεϊχάν, που είναι η Βιλντάν και ζητάει να τη δει όταν επιστρέψει.

Ο Ταρίκ συναντάει τη Ράνα για καφέ και για να τα καταφέρει λέει σε όλους ψέματα στην έπαυλη πως είχε μια επαγγελματική συνάντηση. Ο Τζαφέρ είναι θυμωμένος γιατί πιστεύει πως η Βιλντάν δεν έφερε τα λεφτά για τα έξοδα της Ελίφ γιατί η Σέμα τα κρύβει.

Στο πρωινό δεν υπάρχουν αυγά και ζάχαρη και η Σέμα του λέει πως η Βιλντάν ζήτησε χρόνο για να φέρει χρήματα και ο Τζάφέρ φεύγει θυμωμένος. Ο Ταρίκ και η Ράν επιστρέφουν στην εταιρία και η Ράνα τον φλερτάρει.

Ο Κερέμ τους βλέπει μαζί. Ο Ταρίκ είναι στο γραφείο του και σκέφτεται τις στιγμές, που πέρασε με τη Ράνα και τη γυναίκα του, που περιμένει μωρό.

Ζητάει από τη γραμματέα του να στείλει λουλούδια στη γυναίκα του. Η Ράνα ακούει τη γραμματέα να δίνει την παραγγελία στο ανθοπωλείο και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γιατί το πρωί ήρθαν πολύ κοντά με τον Ταρίκ και τώρα εκείνος στέλνει λουλούδια στη γυναίκα του. Η Ράνα καταφέρνει να μάθει για την εγκυμοσύνη της Χουμεϊρά και καταλαβαίνει πως τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη και τα σχέδια της.

Η Ματσιντέ βλέπει τη Βιλντάν που επιστρέφει και της εκφράζει το θυμό της επειδή δεν ενημέρωσε κανέναν πως θα περνούσε το βράδυ της μακριά από την έπαυλη. Η Σέμα πηγαίνει για ψώνια με την Ελίφ και όταν την καλεί ο Τζαφέρ λέει ψέματα πως είναι στο σπίτι ενός πελάτη και καθαρίζει. Ο Κερέμ θέλει να ρωτήσει τον Ταρίκ γιατί ήταν το πρωί με τη Ράνα στο γκαράζ άλλά όταν τον ακούει στο τηλέφωνο να υπαγορεύει στο ανθοπωλείο τα πιο θερμά λόγια για το σημείωμα, που θα βάλουν στα λουλούδια, που θα στείλει στη γυναίκα του, αλλάζει γνώμη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved