Άγριες Μέλισσες: Η Ν.Κουλούρη μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα!
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ν.Κουλούρη μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα!

Άγριες Μέλισσες: Η Νεφέλη Κουλούρη, η τηλεοπτική Δόμνα από τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, μίλησε για τον ρόλο της και για τις εξελίξεις του σίριαλ. 

Ακόμη, η ηθοποιός αποκάλυψε τι απολαμβάνει στη συνεργασία της με τους συντελεστές της σειράς, γιατί αγχώθηκε τις πρώτες μέρες γυρισμάτων αλλά και τι την ιντριγκάρει στον ρόλο που υποδύεται.

Πως ξεκίνησε το ταξίδι σου στις «Άγριες μέλισσες»;

Πέρασα από κάστινγκ. Είχα στείλει βιογραφικό, με κάλεσαν και κάπως έτσι προέκυψε η συνεργασία.

Τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον σε αυτή τη σειρά;

Ο κάθε ηθοποιός αυτή τη στιγμή θέλει να βρίσκεται σε μία τέτοια δουλειά. Είναι μία σειρά εποχής, που κρατά υψηλά την αισθητική, την ποιότητα και τις ερμηνείες, ενώ είναι καθημερινή. Οπότε θεωρώ πως είναι η ιδανική συνθήκη για να βρεθεί ένας ηθοποιός.

Αγχώθηκες όταν σου ανακοίνωσαν πως θα μπεις στη σειρά;

Στο κάστινγκ δεν είχα άγχος. Άγχος είχα τις δύο πρώτες μέρες των γυρισμάτων, διότι βρέθηκα σε μία σειρά, η οποία είχε ήδη πορεία ενός χρόνου, γνωρίζονταν όλοι μεταξύ τους, οπότε εγώ έπρεπε γρήγορα να εγκλιματιστώ στις συνθήκες και να ενσωματωθώ στην ομάδα. Και αυτό έγινε πολύ γρήγορα, γιατί και οι ρυθμοί της δουλειάς είναι έτσι.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο σε αυτή τη συνεργασία;

Το να έρχομαι κάθε μέρα στο γύρισμα, να συνεργάζομαι με τόσο ωραίους ανθρώπους, να βλέπω την εξέλιξη του ρόλου της Δόμνας. Μου αρέσει να διαβάζω τα σενάρια και να αναλύω τον ρόλο. Και επίσης έχουμε την ευλογία, σε μία τόσο δύσκολη συνθήκη με μεγάλα ποσοστά ανεργίας σε όλους τους κλάδους γενικότερα και εν μέσω καραντίνας, να βρισκόμαστε στη δουλειά που θέλουμε να είμαστε. Σαφώς νιώθω τυχερή.

Την αποδοχή του κόσμου πως την εκλαμβάνεις;

Απολαμβάνω τα σχόλια που γράφουν για τον ρόλο της Δόμνας. Αυτό για εμένα είναι ένας δείκτης επιτυχίας. Η αντιπάθεια στον ρόλο μου είναι ένα τεράστιο εύσημο. Γιατί σαν χαρακτήρας η Δόμνα είναι κόντρα σε εμένα. Το να εκλαμβάνει ο κόσμος από την ερμηνεία μου κάτι φυσικό και να πιστεύουν πως έτσι είμαι και στη ζωή μου, μου αρέσει πολύ. Υπάρχουν και μηνύματα από κόσμο, ο οποίος έβλεπε το «Πέτα τη φριτέζα» που συμμετείχα και βλέπουν τη διαφορά. Όλο αυτό είναι υπέροχο. Και στόχος για έναν ηθοποιό είναι να είναι διαφορετικός σε κάθε δουλειά. Να μην τυποποιηθεί σε κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο.

Τι χαρακτήρας είναι η Δόμνα;

Είναι χειριστική η Δόμνα. Έχει μάθει να παίρνει ό,τι θέλει με την ευγένεια χωρίς πάντα να συμπαθεί κάποιον απαραιτήτως. Στα συναισθηματικά έχει ρίξει την αγάπη της στον πατέρα της, αλλά επειδή εκείνος έχει δουλειές, πιστεύω πως η Δόμνα έχει μεγαλώσει και αρκετά μόνη της. Εκ πρώτης σαν ρόλος πιστεύω πως έχει αρνητικό πρόσημο αλλά δεν είναι κακιά. Δεν θα μπορούσε να κάνει κακό. Τώρα, για πρώτη φορά, βρίσκεται σε ευάλωτη θέση γιατί έχει ερωτευτεί πολύ, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved