Άγριες Μέλισσες: H αλλαγή στην εμφάνιση της Δρόσως μέσα από φωτογραφίες
Media

Άγριες Μέλισσες: H αλλαγή στην εμφάνιση της Δρόσως μέσα από φωτογραφίες

Άγριες μέλισσες: Η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη, έχει ήδη απογειώσει την εξέλιξη της ιστορίας αλλά  επιφυλάσσει μερικές ακόμη εκπλήξεις και ανατροπές που θα συγκινήσουν και τον πιο δύσκολο τηλεθεατή.

Μια από αυτές τις ιστορίες που έχουμε παρακολουθήσει στη σειρά είναι αυτή της Δρόσως, της πιο μικρής από τις αδερφές Σταμίρη.

Η Δρόσω, μετά τη δύσκολη εμπειρία της γέννας και την παράδοση του μωρού, που απέκτησε με τον Νικηφόρο, σε εκείνον και την αδελφή της για να το μεγαλώσουν σαν δικό τους, αποφάσισε να εγκαταλείψει το Διαφάνι.

Θέλοντας να αφήσει πίσω της οριστικά το τραυματικό παρελθόν της, άκουσε την καρδιά της και αποφάσισε να κάνει ένα παιδικό όνειρο της πραγματικότητα. Έφυγε για την πρωτεύουσα ακολουθώντας το ένστικτο της, για να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Η τραγική ηρωίδα, όμως, δε κατάφερε ούτε αυτό, καθώς κατέληξε στους κακόφημους δρόμους της Τρούμπας!

Σεναριακά η Δρόσω, όπως ήταν φυσικό έπρεπε να αλλάξει και ριζικά την εμφάνισή της. Από κορίτσι του χωριού που ζούσε αποκλειστικά και μόνο με τα απαραίτητα, έγινε κορίτσι της πρωτεύουσας.

Και δεν άλλαξε για τις ανάγκες του ρόλου μόνο τα μαλλιά της αλλά και το στιλ της γενικότερα.

Στα επεισόδια του πρώτου κύκλου μάλιστα την είχαμε να δει να ονειρεύεται φορέματα και αξεσουάρ και να που ήρθε η στιγμή που έζησε αυτή την αλλαγή αλλά όχι έτσι όπως την περίμενε.

Δες την αλλαγή στην εμφάνιση της Δρόσως μέσα από φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved