Αποκλειστικό: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιτέλους, θα δούμε αυτό που περιμέναμε 8 ολόκληρα χρόνια!
Media

Αποκλειστικό: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιτέλους, θα δούμε αυτό που περιμέναμε 8 ολόκληρα χρόνια!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Σκεφτείτε πολύ γρήγορα αλλά και με απόλυτη ειλικρίνεια τι είναι αυτό που δεν έχετε δει μέχρι τώρα στην αγαπημένη σειρά αλλά είναι ο βαθύτερος πόθος σας να το δείτε κάποτε!

Ε, αυτό και θα δείτε μέσα στις γιορτινές μέρες καθώς οι άνθρωποι της παραγωγής αποφάσισαν, μετά από οκτώ χρόνια, να κάνουν μία μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές, ειδικά εκείνους που δηλώνουν φανατικοί της σειράς.

Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια συνεχούς προβολής της αγαπημένης σειράς θα δούμε όλα τα ζευγάρια για πρώτη φορά να συναντιούνται στον ίδιο χώρο.

Έρχεται λοιπόν η μεγάλη ανατροπή αφού θα δούμε τα τέσσερα ζευγάρια να συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Μηνάς και η Βούλα, ο Ηλίας και η Καίτη, η Ξένια και ο Μπάμπης και ο Άγγελος με τη Βέλη για πρώτη φορά θα... συστηθούν μεταξύ τους αφού θα συναντηθούν στον ίδιο χώρο.

Μην ξεχνάμε ότι το καστ της σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα θα βρεθεί στην... πρώτη γραμμή του εορταστικού προγράμματος του καναλιού αφού και στις 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Χριστουγέννων αλλά και το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς θα μας κρατήσει συντροφιά.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς θα υποδεχτούν μαζί μας τη νέα χρονιά με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό με καλεσμένο έκπληξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved