Big Brother: Σχηματίστηκε φάκελος στο ΕΣΡ για τον Κεχαγιά! Η επίσημη ανακοίνωση
Media

Big Brother: Σχηματίστηκε φάκελος στο ΕΣΡ για τον Κεχαγιά! Η επίσημη ανακοίνωση

Big Brother: Καζάνι… που βράζει η κατάσταση που επικρατεί στην παραγωγή του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό.

Με αφορμή το ξέσπασμα του Δημήτρη Κεχαγιά που έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/12) με την παρολίγον χειροδικία στο Χρήστο Βαρουξή και την ακατάλληλη φρασεολογία που χρησιμοποίησε εις βάρος συμπαικτών σχηματίστηκε φάκελος στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά του Δημήτρη Κεχαγιά για όσα έγιναν. Οι καταγγελίες των τηλεθεατών ήταν πολλές και τις έλαβε όλες υπόψιν του το ΕΣΡ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΕΣΡ:

Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother».

Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» – «Απειλούσε και τραμπούκιζε συμπαίκτη του» – «χυδαίες εκφράσεις…και…ύβρεις…» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του».

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved