The Voice: Ο χαβαλές του Σταρόβα, το άγχος του Ρόκκου και η αφοσίωση της Τάμτα!
Media

The Voice: Ο χαβαλές του Σταρόβα, το άγχος του Ρόκκου και η αφοσίωση της Τάμτα!

The Voice: Φέτος οι coaches του τάλεντ σόου έχουν τη χαρά να έχουν στο πλευρό τους για πολύτιμους βοηθούς αγαπημένους συναδέλφους τους. 

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου επέλεξαν λοιπόν στη νέα φάση του παιχνιδιού να έχουν δίπλα τους καλλιτέχνες στους οποίους έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη που θα τους βοηθήσουν να καθοδηγήσουν σωστά τους παίκτες των ομάδων τους.

Η Ελεονώρα επέλεξε τον πατέρα της Γιάννη, ο Πάνος Μουζουράκης τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς τον καλό του φίλο Στέλιο Ρόκκο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης όπως πάντα ευγενικός και φυσικά καλός γνώστης του χώρου της μουσικής άφηνε χώρο στην Ελεονώρα για να ηγείται της όλης προσπάθειας ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας, όπως ήταν φυσικό, δεν σταμάτησε να κάνει χαβαλέ.

Η Τάμτα, προσκεκλημένη της καλής της φίλης Έλενας Παπαρίζου είπε πως νιώθει πως είναι στον φυσικό της χώρο και πως διαπίστωσε πως και η Έλενα νοιάζεται πάρα πολύ για τους παίκτες της όπως και εκείνη στα κατά καιρούς τάλεντ σόους που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν.

Όσο για τον Στέλιο Ρόκκο δεν έκρυψε την αγωνία του για όσα τον περίμεναν στο The voice, με τον Σάκη Ρουβά να τον καθησυχάζει συνεχώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved