Αγγελική: Αυτό είναι το πλάνο της Αγγελικής για τους Αργυρούς
Media

Αγγελική: Αυτό είναι το πλάνο της Αγγελικής για τους Αργυρούς

Αγγελική: Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μαίρη Μηνά, μίλησε για τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Θα καταφέρει τελικά η Αγγελική να πάρει την εκδίκηση που θέλει ή θα γίνει σύντομα αντιληπτή από τους Αργυρούς. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στην πετυχημένη σειρά του Alpha.

Τι σημαίνει αλήθεια ο Μιχάλης για εκείνη; Μή­πως είναι απλά ένας σύμμαχος στο σπίτι όπως παραδεχτήκατε;

Με τον Μιχάλη η Αγγελική μπορεί να είναι αυθεντική και να εκφράζει αυτό που νιώθει ακριβώς, χωρίς να κρύβεται και χωρίς να προσποιεί­ται. Επίσης ο Μιχάλης είναι αυτός που της υπεν­θυμίζει ότι π ζωή δεν είναι μόνο σκοτάδια και πόνος αλλά έχει και αχτίδες φωτός και χαράς.

Την ίδια στιγμή τη βλέπουμε να έρχεται κοντά και με τον Στέφανο. Είναι χημεία; Είναι συμπά­θεια που θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω;

Η Αγγελική, από τη στιγμή που έμαθε ότι ο Στέφανος δεν ήταν ένας από τους θύτες εκείνο το βράδυ, αρχίζει να τον βλέπει με άλλο φίλτρο. Αντιλαμβάνεται πως και ο ίδιος ζει σε πλήρη άγνοια σε σχέση με το παρελθόν της οικογένειας του και αναπτύσσει ένα προστατευτικό αίσθημα απέναντι του.

Τη βλέπουμε να έρχεται κοντά μαζί του. Πού θα φτάσει αυτή η... «σχέση»;

Φιλήθηκαν σε μια στιγμή αδυναμίας του Στέφανου, την οποία η Αγγελική δυσκολεύτηκε πολύ να αποδεχτεί και να συγχωρέσει. Τώρα το πού θα φτάσει αυτή η σχέση θέλει υπομονή και θα το διαπιστώσετε επί της οθόνης.

Τι θα προηγηθεί; Η εκδίκηση της ή π αναγνώριση του προσώπου της από την οικογένεια;

Η εκδίκησή της έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία. Έχει καταφέρει να εκμαιεύσει πληροφορίες που αργά και βασανιστικά καταστρέφουν τη σύσταση αυτή της οικογένειας. Βέβαια ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της είναι πάντα παρών. Η Αγγελική εν γνώση της είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Ποιο είναι το πλάνο της, θα τους εκδικηθεί και θα φύγει μακριά;

Το πλάνο της είναι να τους δει να υποφέρουν και να "πληγώνουν" για ένα ανυπολόγιστο κακό που έχουν κάνει.

Θεωρείτε πως εάν πάρει την εκδίκηση που θέλει, θα μπορέσει να ζήσει ήσυχη;

Αυτή είναι η πλάνη με την οποία ζει η Αγγελική. Πάσχει από μια μετατραυματική τυφλότητα. Τρέφεται από το μίσος που έχει γι΄αυτούς τους ανθρώπους, χωρίς να μπορεί να δει πως και η ίδια βουλιάζει μέσα σε αυτό που της ρουφάει τη νιότη και τη ζωή.

ΠΗΓΗ: TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved