Big Brother Τελικός: Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Ποια είναι η παίκτρια που όλοι θέλουν νικήτρια;
Media

Big Brother Τελικός: Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Ποια είναι η παίκτρια που όλοι θέλουν νικήτρια;

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Από παίκτρια του Deal σε μεγάλο φαβορί για το Big Brother του ΣΚΑΙ.

Ξεκίνησε ως η... αγαπημένη του twitter, σύντομα απέκτησε το δικό της κοινό με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ να παρακολουθούν την κάθε της κίνηση στο σπίτι του Big Brother.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν για την τηλεόραση.

Η 36χρονη Κρητικιά δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο και τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ.

Κατά την είσοδό της στο σπίτι του "μεγάλου αδερφού" η Άννα Μαρία είχε δηλώσει...

«Κατάγομαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι δικηγόρος. Γενικά είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Είμαι πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ παρορμητική, είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, πάρα πολύ αυστηρή αλλά έχω πολύ χιούμορ και γενικότερα είμαι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ γλυκιά. Η αδυναμία μου είναι ο αδερφός μου ο Αλέξανδρος, ο Αλέξης μου, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει “Μμμμμ” σα να μου λέει “Όλα καλά θα πάνε” και είμαι τυχερή που τον έχω», είχε αναφέρει.

Οι καυγάδες της στο σπίτι του Big Brother πέρασαν στην ιστορία των ριάλιτι για την ελληνική τηλεόραση. Η ίδια ωστόσο δηλώνει αρκετά επικοινωνιακή και έτοιμη για να βρει τον ιδανικό άνδρα.

«Είμαι πάρα πολύ υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο. Μιλάω πάρα πολύ (ώρες ώρες). Τρώω πολύ (ώρες ώρες). Αν βρεθεί κάποιο ωραίο παιδί εκεί που με κοιτάζει αυτή τη στιγμή και θέλει να κάνει ένα ωραίο γάμο, να έχει έτσι μια ωραία γυναίκα που θα τον φροντίζει, θα του μαγειρεύει, θα του σιδερώνει ΝΑ’ΜΑΙ», είχε αναφέρει.

Σύντομα και οι τηλεθεατές ανακάλυψαν απόσπασμα από τη συμμετοχή της στο Deal. Χαμογελαστή και έτοιμη για παιχνίδι, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη συστήθηκε στον Χρήστο Φερεντίνο, μιλώντας για τις σπουδές αλλά και την επαγγελματική της πορεία ως δικηγόρος.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως το χαμογελαστό κορίτσι του Deal θα ξεσπούσε με κραυγές και... ζημιές, απειλώντας να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του Big Brother.

Λίγες πλέον ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι. Θα καταφέρει η Άννα Μαρία να βρεθεί πρώτη στην προτίμηση του κοινού, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved