The Bachelor Τελικός: Όσα δεν γνωρίζετε για τις δύο φιναλίστ, Νικολέττα και Βίβιαν!
Media

The Bachelor Τελικός: Όσα δεν γνωρίζετε για τις δύο φιναλίστ, Νικολέττα και Βίβιαν!

The Bachelor Τελικός: Ποια θα καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά και στη ζωή του Παναγιώτη Βασιλάκου;

Η ώρα της μεγάλης απόφασης έφτασε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη, όταν το ριάλιτι του έρωτα έκανε πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Από νωρίς μάλιστα οι τηλεθεατές αντιλήφθηκαν πως ο mr. Bachelor έχει υψηλές προσδοκίες για εκείνη που θα βρίσκεται μόνιμα δίπλα του.

Για το λόγο αυτό εξάλλου οι διαγωνιζόμενες έκαναν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν τα ρομαντικά ραντεβού με τον Παναγιώτη, τα οποία θα εξασφάλιζαν και τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι.

Ποιος είναι ο πρώτος Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και έπαιζε ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Επαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ πέρασε και από την τσεχική Ζενίτ Κάσλαβ.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Πέρασε και από τις πασαρέλες, όταν πρακτορείο μοντέλων τού έκανε πρόταση συνεργασίας. Συνεργάστηκε με την ιταλική La Perla, ενώ αποκλειστική συνεργασία τού ζήτησε και ο ιταλικός οίκος Versace. Πρόταση την οποία δεν αποδέχθηκε γιατί ήθελε να πάρει το πτυχίο του από τη Γυμναστική Ακαδημία. Μετά από όλα αυτά, βέβαια, μπήκε στη ζωή του η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, όπου ανέλαβε χρέη υπευθύνου Νεολαίας...

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον mr Bachelor ο οποίος είναι γοητευμένος με τις φιναλίστ του ριάλιτι. Μία όμως θα είναι αυτή με την οποία θα ξεκινήσει μια νέα αρχή στη ζωή του.

Βίβιαν ή Νικολέττα;

Η Βίβιαν ήρθε στην Αθήνα από την Αμαλιάδη και είναι 23 ετών. Πριν μπει στο παιχνίδι είχε πει ότι τον mr. bachelor εξωτερικά τον φαντάζεται ψηλό, μελαχρινό, γυμνασμένο. Εσωτερικά θα ήθελε ο χαρακτήρας του να είναι ειλικρινής σαν άτομο, να έχει χιούμορ, να υπάρχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από αυτόν.

«Έχω έρθει δυναμικά εδώ να κάνω ότι χρειάζεται για να τραβήξω την προσοχή του Bachelor για να με ξεχωρίσει ανάμεσα στις άλλες κοπέλες και γενικά νομίζω πως το έχω και πως ο χαρακτήρας μου θα ξεχωρίσει», δήλωνε.

Όσο για τη Νικολέττα, είναι 21 ετών και μένει στην Θεσσαλονίκη. Έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική και τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ως cheerleader! Έρχεται στο The Bachelor για να ερωτευτεί και να ζήσει την πιο ρομαντική περιπέτεια της ζωής της. Δηλώνει ζηλιάρα, άκρως ανταγωνιστική και παρορμητική. Δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός, ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις, να διεκδικεί με τον δικό της τρόπο και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη.

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες των κοριτσιών παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved