GNTM: Θα υπάρξει φέτος τελικά ένας νικητής; Η επική ατάκα της Καγιά και τα... μέτρα ασφαλείας
Media

GNTM: Θα υπάρξει φέτος τελικά ένας νικητής; Η επική ατάκα της Καγιά και τα... μέτρα ασφαλείας

GNTM τελικός: Ο μεγάλος... καημός του Star σε ό,τι αφορά το μεγάλο τηλεοπτικό του πρότζεκτ, το ριάλιτι μοντέλων, είναι αν θα καταφέρει να αποφύγει το περυσινό... φιάσκο της ανάδειξης δύο νικητριών αντί για μία. 

Από κάποιους θεωρήθηκε... σκάνδαλο το μοίρασμα της νίκης σε δύο υποψήφιες, την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο οι οποίες αντίστοιχα έπρεπε να μοιραστούν και τα έπαθλα της νίκης τους αυτής.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα που... ξεστόμισε η Βίκυ Καγιά σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του φετινού GNTM στους παίκτες που είχε μπροστά της πριν από μία δοκιμασία.

«Ένας θα είναι ο νικητής... αν δεν πέσει το σύστημα» είπε η όμορφη παρουσιάστρια και κριτής του σόου την ημέρα που έγινε η προσθήκη τεσσάρων παικτών που είχαν αποχωρίσει από το σπίτι του ριάλιτι.

Δείτε το βίντεο με την ατάκα της Καγιά:

Το Star λοιπόν φέτος καλείται να κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του τελικού που είναι να εξασφαλίσει πως θα είναι ένας ο νικητής του παιχνιδιού και όχι δύο.

Ας θυμηθούμε τι συνέβη στον περυσινό τελικό:

Όπως ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας σε πρόσφατες τηλεοπτικές της δηλώσεις, φέτος το σύστημα θα αλλάξει και δεν θα είναι free και 100% δωρεάν προκειμένου να περιορίσει την συμμετοχή του κόσμου.

Μάλιστα η ψηφοφορία του κοινού για τον παίκτη ή την παίκτρια που θέλει νικητή ή νικήτρια, θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνει μέσω διαδικτύου αλλά μέσω SMS ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα να "κρασάρε" η όλη διαδικασία.

Έτσι, όλα δείχνουν πως φέτος σίγουρα θα έχουμε έναν και μόνο έναν νικητή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved