The Bachelor τελικός: Ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια; (photos+videos)
Media

The Bachelor τελικός: Ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια; (photos+videos)

The Bachelor τελικός: Ένας αγώνας έρωτα, εντάσεων, ζήλιας, διεκδίκησης και αγάπης φτάνει στο τέλος του και ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ένα βήμα πριν επιλέξει τη γυναίκα εκείνη με την οποία θέλει να περάσει τη ζωή του. Ποια θα είναι αυτή;

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου παρακολουθήσαμε είκοσι κοπέλες να διεκδικούσαν την καρδιά του πρώτου Bachelor στη χώρα μας ο οποίος τα είχε όλα. Ή σχεδόν όλα τέλος πάντων. Όμορφος, ευγενικός, λάτρης του γυναικείου φύλου, δυνατός, τρυφερός, ευαίσθητος, με six pack και ιδιαίτερα γοητευτικός.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να "υποδουλώσει" τις καρδιές των κοριτσιών που συμμετείχαν στο ριάλιτι αγάπης.

Στο τέλος όμως, έμειναν πολύ λίγες για να διεκδικούν εκείνες την καρδιά του.

Στα μέσα του παιχνιδιού, ο Παναγιώτης είχε αποκαλύψει πως είχε ερωτευτεί ή τέλος πάντων είχε αισθήματα για κάποιες από αυτές τις κοπέλες. Και σίγουρα ήταν αυτές που θέλησε να κρατήσει μέχρι το τέλος για να επιλέξει εκείνη τη μία και μοναδική που θα γινόταν και επίσημα η σύντροφός του.

Δύσκολη απόφαση
Στη Βίβιαν ή τη Νικόλ τελικά θα δώσει το ένα και μοναδικό τριαντάφυλλο του φινάλε;

Ποια όμως έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη και μαζί μ' αυτήν να κερδίσει και την καρδιά του Παναγιώτη;

Ας ξεκινήσουμε με τη Νικόλ η οποία έχει στη... φαρέτρα της ένα μεγάλο όπλο! Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός ότι είχε τη χαρά να έχει περάσει τον περισσότερο πριβέ χρόνο με τον Παναγιώτη σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Έτσι, η σχέση τους εμβάθυνε περισσότερο. Φιλήθηκαν περισσότερο, ένιωσαν περισσότερα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και μέχρι που έφτασαν να έχουν και ερωτικό καβγαδάκι μεταξύ τους. Κάτι που δεν είχε τη χαρά κανένα άλλο κορίτσι να ζήσει με τον Παναγιώτη. Δείτε παρακάτω τον... επικό τους καβγά.

Νικόλ: Ήταν η ζηλιάρα, η επίμονη, η ενθουσιώδης, η πεισματάρα, η ευαίσθητη, η γατούλα...

Στο ραντεβού με τις οικογένειες των κοριτσιών τελευταία, ο πατέρας της και η μητέρα της Νικόλ έδειξαν να κερδίζουν τις εντυπώσεις στα μάτια του Παναγιώτη ο οποίος τα βρήκε απόλυτα με τον κύριο Γιώργο.

Και στο τέλος που είχαν μείνει οι τρεις φιναλίστ, η Νικόλ έδειξε να... κερδίζει στα σημεία, βγάζοντας έτσι... νοκ άουτ τη μεγάλη της αντίπαλο, την Αντζελίνα που όπως παρακολουθήσαμε στον ημιτελικό, αποχώρησε μέσα στα κλάματα.

Λίγο πριν, στο τελευταίο ρομαντικό δείπνο Νικόλ-Παναγιώτη, μίλησαν και οι δύο ανοιχτά για τα συναισθήματά τους, με τον Παναγιώτη ειδικά να αποκαλύπτει πολλά από όσα έχει στο μυαλό του για την όμορφη Θεσσαλονικιά. Δείτε το βίντεο με όσα είπα σε αυτό το τελευταίο βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CI6hCJXn3M9

Μία άλλη μεγάλη αδυναμία του Παναγιώτη ανάμεσα στα κορίτσια δείχνει να είναι η Βίβιαν η οποία επίσης έχει γευτεί τα χείλη του αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι. Κάποιοι τη θεωρούν την... ήρεμη δύναμη, το κορίτσι που με στρατηγική και πολλή σύνεση, κρατώντας χαμηλά την... μπάλα και χωρίς εξάρσεις και εντάσεις, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Κάθε φορά που τη συναντούσε ο Παναγιώτης, της έλεγε πόσο πολύ τον ηρεμούσε και πόσο πολύ τού είχε λείψει από την τελευταία φορά που την είχε δει.

Το πρώτο τους ραντεβού ήταν το πιο... γλυκό που είχε ποτέ βιώσει τόσο η Βίβιαν όσο και ο ίδιος ο Παναγιώτης. Ο τελευταίος είχε στήσει το τέλειο σκηνικό με πολλά γλυκά για να... γλυκάνει τη Βίβιαν και εκεί έδωσαν και το πρώτο τρυφερό φιλί τους. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Φυσικά, η αντιπαλότητα και ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε Βίβιαν και Νικόλ υπήρξαν ιδιαίτερα έντονα συστατικά για να δημιουργούνται πολλές εντάσεις και εκρήξεις στο παιχνίδι, παρ' όλο που η Βίβιαν είναι ήρεμος χαρακτήρας.

Αρκεί να δείτε το παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε πόσο ανταγωνιστικές υπήρξαν οι δυο τους μέσα στο παιχνίδι.

Νικόλ ή Βίβιαν; Βίβιαν ή Νικόλ; Μόνο η καρδιά του Παναγιώτη μπορεί να μιλήσει και η απόφασή του θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολη καθώς όπως παραδέχτηκε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, είναι ερωτευμένος, για διαφορετικούς λόγους, και με τις δύο.

Ίδωμεν απόψε το βράδυ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved