The Bachelor τελικός: Και μετά τι για τον Παναγιώτη Βασιλάκο;
Media

The Bachelor τελικός: Και μετά τι για τον Παναγιώτη Βασιλάκο;

The Bachelor τελικός: Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του ριάλιτι αγάπης που όμως έκανε ευτυχισμένο και τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο οποίος αναζητούσε εδώ και καιρό τη γυναίκα των ονείρων του. 

Τη βρήκε στο πρόσωπο μιας από τις φιναλίστ του παιχνιδιού και ήδη οι δυο τους βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές τους, έχοντας την ανάγκη επιτέλους να αφεθούν στον έρωτα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Τι θα γίνει όμως από εδώ και στο εξής στη ζωή του πρώτου Έλληνα Bachelor τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο;

Ακόμα και αν ήμασταν σε θέση να προδικάσουμε καταστάσεις και πρόσωπα, το μέλλον που απλώνεται μπροστά μας δεν επιτρέπει τίποτα άλλο παρά εικασίες και προβλέψεις.

Για να ξεκινήσουμε από τα προσωπικά του γοητευτικού Παναγιώτη, το μέλλον του διαγράφεται ευοίωνο και μέσα στον έρωτα από τη στιγμή που έχει επιλέξει την γυναίκα που όπως είχε τονίσει πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι, θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί της. Μετά από αυτό το δύσκολο τηλεοπτικό του "ταξίδι", δικαιούται να αφεθεί στον έρωτα και να απολαύσει μία πραγματικά ζωντανή σχέση.

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι αυτή η σχέση θα κρατήσει για πάντα, όμως έχει όλα τα φόντα και τις αξιώσεις για να τα καταφέρει στον χρόνο. Αν θα είναι η νικήτρια του The Bachelor και η μητέρα των παιδιών του, αυτό δύσκολα μπορούμε να το πούμε από τώρα, όμως ο Παναγιώτης δείχνει αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρό του για δημιουργία οικογένειας.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα επαγγελματικά του, ο Παναγιώτης ήταν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστής όμως πολλοί θεωρούν αδύνατον να συνεχίσει την πορεία του στην ελληνική τηλεόραση μετά από το ριάλιτι αγάπης. Ως θετικοί άνθρωποι, εμείς είμαστε σίγουροι πως ο γοητευτικός νέος, τον οποίο είχαμε δει για πρώτη φορά στο Nomads που παρουσίαζε το 2018 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θα βρει τον δρόμο του, είτε εντός είτε εκτός TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved