8 Λέξεις: Αγωνία για τον Οδυσσέα! Το κρίσιμο χειρουργείο στα μάτια του!
Media

8 Λέξεις: Αγωνία για τον Οδυσσέα! Το κρίσιμο χειρουργείο στα μάτια του!

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις που του προκαλούν άγχος και στενοχώρια.

Συναισθήματα που γίνονται ακόμη πιο έντονα στα προσεχή επεισόδια της σειράς και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας επηρεάζουν την υγεία του καθώς διαπιστώνει ότι θολώνουν τα μάτια του και χάνει την όρασή του.

Αρχικά, ο ίδιος δεν δίνει την ανάλογη σημασία, θεωρώντας ότι είναι κάποιο σύμπτωμα από την κούραση, μέχρι που αυτό γίνεται όλο και πιο συχνά. Τότε ο Οδυσσέας εκμυστηρεύεται στην 'Ερση το πρόβλημα υγείας του. αλλά την καθησυχάζει, λέγοντάς της ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Κάτι που δεν ισχύει.

Μάλιστα, ο νεαρός άντρας αναγκάζεται να μιλήσει για το πρόβλημα με τα μάτια του στον Μιχαήλ, ο οποίος, όντας ανήσυχος, τον προτρέπει να πάει αμέσως σε έναν οφθαλμίατρο. Λίγες ώρες μετά, ο Οδυσσέας ακολουθεί τη συμβουλή του αδελφού του και πηγαίνει σε έναν γιατρό, ο οποίος του δίνει μία φαρμακευτική αγωγή και του τονίζει πως. αν θολώσουν ξανά τα μάτια του, θα πρέπει να υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων.

Ο άντρας, για ένα μικρό διάστημα, δεν έχει καμία ενόχληση. Κάποια στιγμή, όμως το πρόβλημα με την όρασή του επανέρχεται και αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για να το ψάξει περαιτέρω. Κι ενώ η όρασή του χειροτερεύει, αναγκάζεται να το πει στη Ναυσικά, η οποία του κλείνει ραντεβού με έναν κορυφαίο οφθαλμίατρο, τον Βασίλη, με τον οποίο είναι φίλοι χρόνια. Η αγωνία για την κατάσταση των ματιών του κορυφώνεται και η διάγνωση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.

Από εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, ο Οδυσσέας καλείται να ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του Βασίλη για να μη χάσει εντελώς την όρασή του, ενώ είναι αναπόφευκτη πια μία σοβαρή εγχείρηση στα μάτια του. Την επόμενη μέρα, ο Οδυσσέας πηγαίνει στο νοσοκομείο, ενώ έξω από την αίθουσα του χειρουργείου βρίσκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα που αγωνιούν για την εξέλιξη της εγχείρησης, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved