Αγγελική: Η άγρια κόντρα Αθηνάς-Παύλου φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις
Media

Αγγελική: Η άγρια κόντρα Αθηνάς-Παύλου φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις

Αγγελική: Η άγρια κόντρα Αθηνάς-Παύλου φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις

Η Αθηνά έχει αποδείξει πως οι γιοι της και η ευτυχία τους είναι πάν μαθαίνοντας πως ο Παύλος γνώριζε την απάτη και δεν προστάτευσε και γιος έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση και του απαγορεύει να παραστεί στην ετήσια γιορτή στη μνήμη του πατέρα τους.

Μάλιστα, και τα αδέλφια του στρέφονται εναντίον του με αποτέλεσμα ο Παύλος να νιώθει μόνος.


Μπορεί ο Παύλος να κατάφερε να πάρει την εξουσία μετά την απάτη του Χανδρινού και την απομάκρυνση του Στέφανου από την εταιρεία, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, τα σχέδιά του γκρεμίζονται ένα ένα στα επόμενα επεισόδια. 0 ίδιος βάλλεται από παντού και η πίεση που νιώθει τον φέρνει σε μία μεγάλη ρήξη ακόμη και με την ίδια του τη μητέρα, αφού πρώτα έχει έναν άσχημο καβγά με τον Νικόλα.

Όλα αρχίζουν όταν ο Στέφανος λέει την αλήθεια στον Παύλο για την Ελένη. Εκείνος, νιώθοντας να απειλείται η περιουσία τους, ξεσπάει και αρνείται να τη δεχτεί ως αδελφή τους.
Την ίδια στιγμή, η Αθηνά ξεκαθαρίζει στην Τζένη ότι δεν ξεχνάει όσα τους έχει κάνει, αλλά της λέει πως θα της δώσει άλλη μία ευκαιρία για χάρη του Στέφανου. Η Τζένη, καταλαβαίνοντας πόσο επηρεάζει η Αγγελική την Αθηνά, κάνει προσπάθεια να συμφιλιωθεί μαζί της.


Ωστόσο, το γεγονός πως η Τζένη αρχίζει να κερδίζει και πάλι έδαφος στην οικογένεια εξοργίζει τον Παύλο. Μάλιστα, ο ίδιος, ενοχλημένος από τη φιλία της Σοφίας με την Τζένη, προσπαθεί να στρέψει τη μία γυναίκα εναντίον της άλλης.


Εντωμεταξύ, μία συζήτηση που ακούει κατά λάθος ο Νικόλας ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο τον ωθεί να αποκαλύψει στη μητέρα τους όλη την αλήθεια για την αναβολή της συμφωνίας με τον Σταυριανό.

Η Αθηνά μαθαίνοντας την αλήθεια αντιδρά άσχημα, τον αντιμετωπίζει σκληρά και υποτιμητικά και αναγνωρίζει πως ότι έκανε ο Παύλος το έκανε για να παραγκωνίσει τον Στέφανο. Έπειτα από όλα αυτά ο Στέφανος φαίνεται πως ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη της Αθηνάς και των αδερφών του ενώ ο Παύλος «πνίγεται» στα λάθη και για πρώτη φορά νιώθει μόνος και ανήμπορος.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved