Ήλιος: Απίστευτος διασυρμός! Οι κατηγορίες που λυγίζουν τον Δημήτρη
Media

Ήλιος: Απίστευτος διασυρμός! Οι κατηγορίες που λυγίζουν τον Δημήτρη

Ήλιος: Ο Δημήτρης από τη στιγμή που χώρισε με τη Λήδα προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες στη ζωή του.

Όμως στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο αστυνόμος γίνεται στόχος, καθώς κάποιος τον διασύρει για ξυλοδαρμό και στη συνέχεια του στήνει παγίδες προσπαθώντας να τον βλάψει επαγγελματικά...


Ο Δημήτρης από την ημέρα που γνώρισε τη Λήδα την ερωτεύτηκε παράφορα και έκανε τα πάντα για να κερδίσει την καρδιά της, και τα κατάφερε. 0 αστυνόμος ήταν μαζί της προστατευτικός και έκανε όνειρα για το κοινό τους μέλλον. Όταν όμως εκείνη του αποκάλυψε πως τον απάτησε με τον Φίλιππο, ο κόσμος του γκρεμίστηκε. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο άντρας προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά του, ενώ αποφασίζει να αφοσιωθεί στη δουλειά του. Βέβαια, το άδοξο τέλος της σχέσης του με τη Λήδα τον έχει πονέσει πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές που ο άντρας γίνεται απότομος με όλους.

Και ενώ ο ίδιος παλεύει να βρει τις ισορροπίες ξανά στη ζωή του, κάποιος φαίνεται ότι θέλει να τον παγιδεύσει και να τον κάνει να χάσει και τη δουλειά του. Συγκεκριμένα, μια μέρα κατηγορούν άδικα τον Δημήτρη για τον ξυλοδαρμό ενός κρατουμένου. 0 ίδιος παλεύει να τους πείσει όλους πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο και ότι κάποιος προσπαθεί να τον διασύρει. Όμως η Αθηνά, ο Χρήστος και η Δάφνη αρχίζουν να είναι επιφυλακτικοί μαζί του, καθώς θεωρούν πως από την ημέρα που χώρισε με τη Λήδα έχει αλλάξει.

Οι μέρες περνούν και ο Δημήτρης, ελπίζοντας πως το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό ανήκει στο παρελθόν, εξακολουθεί να ασχολείται με την υπόθεση της Νίκης. Μάλιστα, ο αστυνόμος βρίσκει νέα στοιχεία και καλεί τον ιδιοκτήτη της κάβας για να πει στην Αθηνά το όνομα της γυναίκας που αγόρασε το ποτό από το οποίο δηλητηριάστηκε ο Αντρέας. Κι ενώ εκείνος έχει αφοσιωθεί στην έρευνα για την υπόθεση της Νίκης, κάποιος φροντίζει ο Δημήτρης να έχει ξανά προβλήματα με τη δουλειά του. 0 άντρας τότε ψάχνει απεγνωσμένα να βρει στοιχεία, ώστε να αποδείξει σε όλους πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Η Αθηνά, όμως, δεν πιστεύει ότι κάποιος προσπαθεί να τον παγιδεύσει. Η γυναίκα, μάλιστα, ανησυχεί ιδιαίτερα απάτη συμπεριφορά του και θέλοντας να τον βοηθήσει ενημερώνει τη Λήδα. Συγκεκριμένα, της αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα ο πρώην αγαπημένος της συμπεριφέρεται περίεργα και στο τέλος την παρακαλεί να του μιλήσει.

Την επομένη, ο Δημήτρης πέφτει σε ακόμη μία καλοστημένη παγίδα, η οποία τον φέρνει αντιμέτωπο με όλους τους συναδέλφους του και κυρίως, με τον Χρήστο... Άραγε, ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά και θέλει να καταστρέψει επαγγελματικά τον Δημήτρη;

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved