Οδηγός καλής ζωής: Ο Κεφαλογιάννης μιλάει για τις 3 εβδομάδες της μάχης του με τον κορονοϊό!
Media

Οδηγός καλής ζωής: Ο Κεφαλογιάννης μιλάει για τις 3 εβδομάδες της μάχης του με τον κορονοϊό!

Οδηγός καλής ζωής:  Η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 09:00 βάζει στο μικροσκόπιο όλα όσα πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος από τη στιγμή που μολύνεται με τον κορονοϊό.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μέσα τη δική του εμπειρία και τις τρεις αγωνιώδεις εβδομάδες μέχρι να ξεπεράσει την covid-19, παίρνει τη θέση του ασθενούς σε αυτή την εκπομπή. Οι ειδικοί δίνουν σαφείς οδηγίες ανεξάρτητα από το πώς κάποιος θα βιώσει αυτή τη νόσο. Ουσιαστικά είναι ένας οδηγός για όποιον διαγιγνώσκεται θετικός και το περιβάλλον του, για το πώς θα αντιμετωπίσει τα συμπτώματα στο σπίτι και πότε θα πρέπει να ζητήσει ιατρική βοήθεια και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Επίσης, θα συζητηθούν όλα αυτά που πρέπει να κάνει όποιος νόσησε μετά τον κορονοϊό.

Καλεσμένοι στο στούντιο είναι η διευθύντρια της 7ης πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείο «Η Σωτηρία» Ασημίνα Γκάγκα, οι ψυχολόγοι υγείας Άννα Χατζηδημητρίου και Γιάννης Παπαβασιλείου, καθώς ο κορονοϊός είναι μια δοκιμασία που περνάς μόνος σου και γεννά πολλούς φόβους αλλά και ανασφάλεια για το μέλλον.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει χωρίσει από μία σχέση, αλλά για κάποιο λόγο κάθε φορά που συμβαίνει αυτό είναι σα να είναι η πρώτη φορά. Για τον χωρισμό, ένα ψυχοτραυματικό γεγονός που απαιτεί ειδική διαχείριση, τους λόγους που οδηγούν σε αυτόν αλλά και τους τρόπους για να προχωρήσουμε στη ζωή μας μετά από αυτόν, μιλούν ειδικοί επιστήμονες στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 09:00.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την ηθοποιό Άννα Κουτσαφτίκη, την τηλεοπτική Ξένια του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», και μαζί με την συμβουλευτική ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια Φρόσω Φωτεινάκη κάνουν μία ενδιαφέρουσα κουβέντα για τον χωρισμό.

Στην ενότητα «Σύμπτωμα» μαθαίνουμε γιατί έχουμε καταρροή, στην ενότητα «Πρακτικές Συμβουλές» βλέπουμε ασκήσεις γιόγκα που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι και οι οποίες αποσυμαφορούν τους μύες που καταπονούνται από την καθιστική ζωή, και στην ενότητα «Η ζωή αλλιώς» βλέπουμε ένα ενδιαφέρον βίντεο για να φτιάξουμε - ακόμη και μαζί με τα παιδιά μας- χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια με υλικά που υπάρχουν μέσα στο σπίτι μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved