The 2night show: Δείτε τους αποψινούς λαμπερούς καλεσμένους του Αρναούτογλου!
Media

The 2night show: Δείτε τους αποψινούς λαμπερούς καλεσμένους του Αρναούτογλου!

Τhe 2night show: Οι συνθήκες αλλάζουν… η καλή παρέα όμως μένει και μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Νight Show» τον Μελέτη Ηλία. Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για τη «νέα πραγματικότητα» που βιώνει με την οικογένεια του, μένοντας σπίτι λόγω της δεύτερης καραντίνας, και αποκαλύπτει πόσο πολύ του λείπει το θέατρο.

Αναφέρεται στη σειρά «Τα Καλύτερα Μας Χρόνια» στην οποία πρωταγωνιστεί και μοιράζεται με τον Γρηγόρη τις πρώτες σκέψεις που του πέρασαν από το μυαλό όταν του έγινε η πρόταση. Φανερά αδυνατισμένος, αλλά και ευδιάθετος, χαρίζει στιγμές γέλιου, παίζοντας με τον Γρηγόρη « GIVE ME 5».

Αμέσως μετά, η Δανάη Μπάρκα έρχεται για πρώτη φορά στο «The 2Night Show»! Η νεαρή ηθοποιός-παρουσιάστρια μιλά στον Γρηγόρη για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και για τα παρθενικά της βήματα στην παρουσίαση. Πώς της φαίνεται ο καινούριος της ρόλος; Τι απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι πήρε τη θέση λόγω της μητέρας της;

Την καταβάλλουν τα νούμερα τηλεθέασης; Πώς αντιμετωπίζει τις εμμονές ,τις αρνητικές κριτικές αλλά και τα καυστικά σχόλια που ειπώθηκαν για το πάρτι – έκπληξη που της οργάνωσαν οι συνεργάτες της; Τέλος, η Δανάη παίζει με τον Γρηγόρη και τον συναγωνίζεται στις μουσικές του γνώσεις!

Στο «The 2Νight Show» και η Έφη Σαρρή, σε μια απολαυστική συνέντευξη. Αποκαλύπτει στον Γρηγόρη ένα προς ένα τα ψέματα που έχει πει κατά καιρούς στον Τύπο και έχουν συζητηθεί. Με τον δικό της καυστικό τρόπο εξηγεί γιατί είναι μόνη και πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ο ιδανικός άνδρας για εκείνη. Τέλος, αποκαλύπτει πως την ενδιαφέρει η τηλεόραση και περιγράφει την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved