Big Brother: Η συγκίνηση της Άννας Μαρίας για την έκπληξη της γιορτής της!
Media

Big Brother: Η συγκίνηση της Άννας Μαρίας για την έκπληξη της γιορτής της!

Big Brother: Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το αποψινό επεισόδιο με τον Big Brother να έχει ετοιμάσει μια έκπληξη στην Άννα Μαρία για την γιορτή της.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή της Άννας Μαρίας, ο Μεγάλος Αδερφός επιφύλαξε μια έκπληξη στην εορτάζουσα! Έτσι, λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας δοκιμασίας με νικητή τον Γρηγόρη, ο οποίος πήγε κατευθείαν στον τελικό, κάλεσε την Άννα Μαρία στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Η Άννα Μαρία βρήκε έναν φάκελο στην καρέκλα του δωματίου και ο Big Brother της ανακοίνωσε πως αυτό ήταν το δώρο του. Πιο συγκεκριμένα ήταν ένα γράμμα από τους γονείς της που της περιέγραφαν πόσο πολύ τους έχει λείψει και πόσο περήφανοι νιώθουν για την κόρη τους.

Εννοείται πως κατά την διάρκεια που διάβαζε η Άννα Μαρία το γράμμα από τους γονείς της, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς και εξομολογήθηκε στον Μεγάλο Αδερφό πόσο λατρεύει την οικογένειά της.

Επιπλέον, εξομολογήθηκε πως επειδή έχει πολύ ισχυρά πρότυπα από τους γονείς της, δεν έχει καταφέρει ακόμα να γνωρίσει τον κατάλληλο άντρα και να παντρευτεί.

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved