GNTM τελικός: Οι καλύτερες στιγμές που έγραψαν... ιστορία!
Media

GNTM τελικός: Οι καλύτερες στιγμές που έγραψαν... ιστορία!

GNTM τελικός: Το GNTM 3 φτάνει σήμερα στο τέλος του και οι τηλεθεατές αγωνιούν να δουν ποιος θα είναι ο νικητής ή η νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων που θα καταφέρει να σαρώσει τα έπαθλα!

Μπορεί τα μοντέλα που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό να είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, o Ανδρέας Αθανασόπουλος o Αιμιλιάνο Μάρκου και η Παρασκευή Κερασιώτη, όλοι οι παίκτες κατάφεραν να βάλουν το λιθαράκι τους και όλοι μαζί συντέλεσαν στην επιτυχία του φετινού κύκλου!

Η κριτική επιτροπή έδωσε... ρέστα φέτος και ήταν η καλύτερη τους τηλεοπτική χρονιά στο ριάλιτι μοντέλων, με το νέο μέλος που προστέθηκε και δεν ήταν άλλη από την Ζενεβιέβ. Αυτό που θα θυμόμαστε για καιρό είναι ο χορός του Άγγελου Μπράτη με την guest εμφάνιση της Τάμτα στο σετ.

Όλοι θυμόμαστε την αποχώρηση της Ίριδας και το γράμμα που άφησε στους συμπαίκτες της, φεύγοντας από το σπίτι. Ήταν πολύ συγκινητικά τα λόγια της προς τους συμπαίκτες της.

Αξέχαστο το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε Σήφη και Μαρινέλα, χωρίς να το έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κανένας από τους δυο.

Πριν από περίπου ένα μήνα και κάτι, άναψαν τα αίματα μεταξύ Ανδρέα και Emmanuel! Ένας επικός καβγάς δίχως τέλος είχε λάβει χώρα!

H νικήτρια του δεύτερου GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδη έκανε το πέρασμά της και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες, "βάζοντάς τους" τα γυαλιά!

Πλήθος επωνύμων παρέλασε από το φετινό GNTΜ και δεν μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε στο θέμα μας την Αθηνά Οικονομάκου και τη Μαίρη Συνατσάκη που έντυσαν τα μοντέλα με τα ρούχα από την εταιρία τους για την πασαρέλα!

Δείτε το video με την guest εμφάνισή τους!

Η επική ατάκα της Βίκυς Καγιά για τo σύστημα ψηφοφορίας δεν θα μπορούσε να λείπει από τις καλύτερες στιγμές του GNTM! Συγκεκριμένα είχε πει: «Ένας θα είναι ο νικητής... αν δεν πέσει το σύστημα» και είχε γίνει χαμός στα social media!

H στιγμή της επανένωσης των παλιών παικτών που τους δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία και ξανά μπήκαν στο σπίτι ήταν μια πολύ καλή στιγμή! Να σας θυμίσουμε πως τότε είχαν "εισβάλλει" στο σπίτι πάλι οι: Παρασκευή. Ηρακλής, Ξένια, Εμμάνουελ!

Η στιγμή της επανένωσης:

Μπορεί να χαρακτηρίστηκε σαν γύπας και να ήταν η ψυχή της παρέας, ο Δημοσθένης όμως είχε και τρυφερή πλευρά στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους γονείς τους! Είχε "πλαντάξει" στο κλάμα!

H αντάμωση των παικτών με τους γονείς τους ήταν αδιαμφισβήτητα μια από τις καλύτερες στιγμές. Πολλά τα κλάματα συγκίνησης!

Η στιγμή της Τάμτα για την προώθηση του νέου της τραγουδιού ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για τους παίκτες!

Φυσικά το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος! Λένε πως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και μας το απέδειξαν περίτρανα ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη με τον θυελλώδη έρωτα που έζησαν μέσα στο παιχνίδι!

Το φιλί τους έγραψε... ιστορία κατά την αποχώρηση της Μαριαγάπης!

Σήμερα στις 21:00 θα μάθουμε τον νικητή ή την νικήτρια του GNTM 3!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved