The Bachelor: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί μια εβδομάδα πριν τον τελικό
Media

The Bachelor: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί μια εβδομάδα πριν τον τελικό

The Bachelor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχαιρέτησε οριστικά τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Bachelor, έχει αρχίσει! Ο Παναγιώτης στα επόμενα επεισόδια θα πρέπει να κατασταλάξει, επιλέγοντας την κοπέλα με την οποία και θα συνεχίσει εκτός ριάλιτι. Απόφαση δύσκολη, μιας και οι φιναλίστ κάνουν τα πάντα προκειμένου να τον ενθουσιάσουν.

Στο νέο επεισόδιο, η Ραφαέλα είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ρομαντική έξοδο με τον Παναγιώτη, η οποία και την έκανε να ξετρελαθεί. Στη συνέχεια η ίδια επέστρεψε στο σπίτι έχοντας στα χέρια το σκίτσο της με τον Παναγιώτη και την πρωτότυπη έκπληξη που της είχε ετοιμάσει. Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν, όταν στο σπίτι του Bachelor μπήκαν οι κολλητές φίλες των κοριτσιών.

Η παραγωγή είχε φροντίσει για τα πάντα κι έτσι οι επισκέψεις χάρισαν μεγάλα χαμόγελα στα κορίτσια αλλά και δάκρυα απογοήτευσης. Αναφερόμαστε σε Βίβιαν και Ραφαέλα, οι οποίες ενημερώθηκαν από τον Παναγιώτη για τις δικές τους φίλες οι οποίες δεν κατάφεραν να τις επισκεφτούν.

Η Τελετή των Ρόδων.

Μια ανάσα πλέον πριν τον μεγάλο τελικό, οι 5 διαγωνιζόμενες συνάντησαν τον Παναγιώτη προκειμένου αρχικά να συζητήσουν τις εξελίξεις της εβδομάδας. Ανατροπές και εντάσεις, δεν έλειψαν για άλλη μια φορά, με τη Σία μάλιστα να ξεσπά κατά του Παναγιώτη.

Ποια αποχώρησε από το ριάλιτι; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

Δείτε το βίντεο...

https://www.instagram.com/p/CIrF84zH-vd
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved