The Bachelor: Ο Βασιλάκος για πρώτη φορά αποχαιρετά τόσο τρυφερά παίκτρια! Το μήνυμα για τη Σία!
Media

The Bachelor: Ο Βασιλάκος για πρώτη φορά αποχαιρετά τόσο τρυφερά παίκτρια! Το μήνυμα για τη Σία!

The Bachelor τελικός: Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε την αποχώρηση μίας από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι αγάπης, της Σίας Βοσκανίδου.

Τώρα πια, μόλις ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο οποίος, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, έχει αναπτύξει προσωπική σχέση με όλα τα κορίτσια.

Προκειμένου όμως να φτάσει σε εκείνο το κορίτσι που θέλει να αποκτήσει σχέση μετά το παιχνίδι, πρέπει να περάσει από δύσκολες διαδικασίες όπως είναι να διώχνει κοπέλες με τις οποίες είχε έρθει κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μία από αυτές ήταν και η Σία, η οποία χθες, όπως παρακολουθήσαμε, είχε μία άνευ προηγουμένου έκρηξη μπροστά στον Παναγιώτη, κάτι που τον έφερε σε δύσκολη θέση αλλά συγχρόνως τον έπεισε πως εκείνη ήταν η κοπέλα που έπρεπε να αποχωριστεί.

Αυτό όμως δεν έγινε χωρίς τίμημα αφού έδειξε πραγματικά στενοχωρημένος που η όμορφη μελαχρινή καλλονή έπρεπε να αποχωρίσει από τη βίλα.

Λίγο μετά την αποχώρησή της, ο Παναγιώτης, για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι, θέλησε να εκφράσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την ευγνωμοσύνη του αλλά και όλα τα πραγματικά του συναισθήματα για τη Σία, ανεβάζοντας ένα πολύ τρυφερό μήνυμα με φωτογραφίες από κοινές όμορφες στιγμές τους μέσα στο παιχνίδι.

«Σία σε ευχαριστώ για όλα !! Το Bachelor για εμένα ξεκίνησε παρά πολύ όμορφα με ένα πολύ δυνατό ραντεβού! Θα το θυμάμαι για πάντα !! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο ...» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved