The Bachelor: Το πρώτο μήνυμα της Σίας μετά την αποχώρηση και το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασιλάκο
Media

The Bachelor: Το πρώτο μήνυμα της Σίας μετά την αποχώρηση και το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασιλάκο

The Bachelor τελικός: Εκτός παιχνιδιού είναι πλέον η Σία Βοσκανίδου που κάποιοι θεωρούσαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου

Η Σία, λίγο πριν ανακοινώσει ο Bachelor ποια κοπέλα παραμένει στο παιχνίδι, γνώριζε πολύ καλά πως είναι εκείνη που αποχωρεί, κάτι που είπε και την ώρα εκείνη, στην τελετή των Ρόδων.

Και πράγματι βγήκε αληθινή αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος κράτησε στη βίλα τη Βίβιαν και αποχαιρέτησε την μελαχρινή καλλονή με την οποία στην αρχή του παιχνιδιού είχαν έρθει πολύ κοντά.

Όπως αποκάλυψε όμως ο Παναγιώτης μέσα από το χθεσινό επεισόδιο, η Σία έδειξε να αλλάζει πολλές φορές συμπεριφορά απέναντί του, κάτι που τον είχε μπερδέψει ενώ τόνισε πως θεωρούσε ότι κάποιες αντιδράσεις της, δεν του άρεσαν καθόλου. Έτσι, θεώρησε πως μία πιθανή σχέση τους στο μέλλον θα οδηγούσε σε αδιέξοδο και έτσι πριν καν αυτή αρχίσει, ο ίδιος αποφάσισε να πάρει την απόφαση. Μία απόφαση, που όπως είπε, δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον ίδιο.

Η Σία, σε μία πριβέ κουβέντα που είχαν πριν την τελετή κατά την οποία υπήρξε ένταση ανάμεσά τους μιας και εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει την ενόχλησή της για τη σχέση του με τις άλλες κοπέλες, τού αφιέρωσε και ένα τραγούδι που όπως αποκάλυψε με το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της το είχε γράψει για εκείνον.

Συγκεκριμένα στο μήνυμά της έγραψε χαρακτηριστικά η Σία:

«Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα αγάπες μου, είναι χιλιάδες… Το τραγούδι που ερμήνευσα σήμερα στον Παναγιώτη επειδή με ρωτάτε πολλοί εγώ το έγραψα για αυτόν. Ελπίζω να σας άρεσε. Έχει και συνέχεια! Σύντομα θα σας το ανεβάσω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved