Στέλιος Ρόκκος: Η μουσική συνάντηση με φίλους και οι μοναδικές ερμηνείες στο Mega
Media

Στέλιος Ρόκκος: Η μουσική συνάντηση με φίλους και οι μοναδικές ερμηνείες στο Mega

Σπίτι με το Mega: Τον καλύτερό του εαυτό σε μία τηλεοπτική μουσική συναυλία στο Mega έδωσε ο Στέλιος Ρόκκος, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους του. 

Ερωτικός αλλά και με ροκ διάθεση ξεκίνησε τη μουσική βραδιά στο MEGA ο Στέλιος Ρόκκος.

Με το καινούργιο «Δεν φοβήθηκα» ξεκίνησε η συναυλία του o καλλιτέχνης, δείχνοντας πραγματικά στην καλύτερή του φάση.

Έχοντας καλέσει για να έχει δίπλα του τα φιλαράκια του, ο Στέλιος Ρόκκος παρακίνησε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θέλω να βάλετε τέρμα τις τηλεοράσεις σας". Και το πάρτι ξεκίνησε:

Στη συνέχεια, αν και στην καρδιά του χειμώνα ο Στέλιος Ρόκκος έφερε το καλοκαίρι με τα τραγούδια «Θάλασσα» και «Καλοκαίρια».

Ένα από τα τραγούδια που τον καθιέρωσε επέλεξε ο γνωστός τραγουδοποιός για να ζεστάνει το κοινό από την αρχή της μουσικής βραδιάς τραγουδώντας τις επιτυχίες του «Σμαράγδια και ρουμπίνια» αλλά και «Μια φωτιά στην άμμο». Δείτε το βίντεο:

«Πάντα μου άρεσε να πειράζω τα κομμάτια και τα δικά μου και των άλλων. Μαζί με τον Μανώλη έχουμε διασκευάσει το "Που να γυρίζεις". Καλή ακρόαση» είπε ο Στέλιος Ρόκκος προλογίζοντας την διαφορετική εκδοχή της μεγάλης του επιτυχίας που ακολούθησε, το «Πού να γυρίζεις». Δείτε την ερμηνεία του παρακάτω:

Με το παραδοσιακό τραγούδι «Βασιλικός» υποδέχτηκε στη σκηνή του MEGA ο Στέλιος Ρόκκος τον Γιάννης Καψάλη με τον οποίο τραγούδησε το «Βασιλικός θα γίνω στο παραθύρι σου»:

Σε ένα medley μαζί με το τραγούδι του Αγγελάκα, ο Αντώνης Βλάχος έμπλεξε περίτεχνα το «Killing in the name» των «Rage against the machine». Δείτε την ερμηνεία παρακάτω:

Ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχτηκε δίπλα του στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραια τον Αντώνη Βλάχο και τη Στεφανία Ρίζου.

Τραγούδια που αγάπησε το κοινό και εκτίναξαν την πορεία του Ρόκκου στην ελληνική σκηνή ερμήνευσε μοναδικά ο καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved