Big Brother αποκλειστικό: Χ. Μακρίδης: «Ήμουν το μεγαλύτερο brand και με διώξανε»
Media

Big Brother αποκλειστικό: Χ. Μακρίδης: «Ήμουν το μεγαλύτερο brand και με διώξανε»

Big Brother: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλους και για όλα. 

Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Μακρίδη, τον γνωστό σε όλους ως… Αντιδήμαρχο!

Ο Χρήστος Μακρίδης, μίλησε στο gossip-tv για όλα όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι, για τις σχέσεις του με τους παίκτες, για την απογοήτευση που πήρε από τον «κολλητό» του, Δημήτρη Πυργίδη, για τον χαρακτήρα του ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να μας πει και τη γνώμη του για το ποιος θα είναι ο νικητής του Big Brother.

Διαβάστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη...

  • Έχετε προσαρμοστεί μετά το παιχνίδι; Πώς νιώθετε που αποχωρήσατε ενώ ήσασταν φαβορί;

Εγώ ήμουν το μεγαλύτερο brand στο παιχνίδι και με διώξανε. Αυτός που θα βγει νικητής από το Big Brother, θα πρέπει να είναι υπόδειγμα, να μπορεί να μιλήσει έξω στον κόσμο. Από αυτούς που είναι εκεί μέσα ποιος μπορεί να μιλήσει; Όταν βγήκα έξω σοκαρίστηκα με αυτά που είδα. Εγώ έκανα ριάλιτι από την πρώτη μέρα, ήμουν ο εαυτός μου, δεν μπορώ να αλλάξω.

  • Τι άνθρωπος είστε πραγματικά;

Είμαι ένας άνθρωπος ευθύς και ειλικρινής αλλά όταν βάλλομαι πρέπει να αμυνθώ.

  • Πολλοί σας αποκάλεσαν ρατσιστή.

Οι φίλοι μου, στην περιοχή μου, είναι Αλβανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Ουκρανοί και Ρώσοι. Συνεργαζόμαστε γιατί κάνουμε εμπόριο φρούτων. Και κατηγόρησαν εμένα; Δεν έκανα ποτέ bullying στον Θέμη. Άλλοι με αποκαλούσαν «ρατσιστή» από την πρώτη εβδομάδα. Για λόγους ασήμαντους, για την ψηφοφορία.

  • Για τους καβγάδες μέσα στο παιχνίδι τι έχετε να πείτε;

Εγώ δεν έστησα κανέναν καβγά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ήρεμος, με προσωπικότητα και κρατούσα το σπίτι σε μία τάξη. Με κυνηγούσε μια ομάδα ανθρώπων, 16 φίλων. Αυτοί οι φίλοι έχουν μαλώσει αυτή τη στιγμή. Ο μοναδικός φίλος που είχα, ο Δημήτρης Πυργίδης, με πούλησε την τελευταία εβδομάδα, Εγώ την Άννα Μαρία δεν την ψήφιζα ποτέ και βγήκα στην κόντρα μαζί της γι’ αυτόν.Εγώ είχα αντιληφθεί ότι η Άννα Μαρία είχε αβάντες, εγώ δεν είχα.

Θαυμαστές έχετε αποκτήσει;
Ξέρεις πόσο κόσμο έχω που με ακολουθεί; Ένας φίλος μου από τη Σουηδία, Αλβανός, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έπαιρναν τηλέφωνο όλη μέρα για εμένα. Αν δεις στο Instagram τι γίνεται θα πάθεις πλάκα. Με αυτά που είδα να γράφονται μου κάνει εντύπωση το ότι με πέρασε η Ραμόνα.
  • Θα ξαναμπαίνατε στο παιχνίδι αν σας γινόταν πρόταση;

Αυτό δεν ήταν παιχνίδι ήταν μία τρέλα. Εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος, είμαι πολιτικοποιημένος. Διαπίστωσα έξω ότι ο κόσμος δεν είχε καταλάβει πως μαγείρευα και γυμναζόμουν.

  • Είχε σχολιαστεί αρνητικά το γεγονός ότι όλη μέρα ήσασταν σε μια πολυθρόνα.

Τον πρώτο μήνα που έπρεπε εγώ σαν μεγαλύτερος να δώσω βήμα στους μικρότερους να αποδείξουν κάποια πράγματα, όντως, δεν έκανα απολύτως τίποτα. Ήμουν στην πολυθρόνα και έκανα άλλα πράγματα.

Μετά τον πρώτο μήνα, ξεκίνησα κάθε Σάββατο με μία ομάδα ανθρώπων να μαγειρεύουμε. Εγώ έφτιαχνα το κυρίως πιάτο και οι κοπέλες τις σαλάτες κτλ.

Φτιάχναμε ομαδικά το φαγητό. Κάθε πρωί ξυπνούσα και γυμναζόμουν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού. Συζητούσα με όλους. Έκανα κουβέντα με όλα τα παιδιά κι αυτοί με ψήφιζαν κάθε βδομάδα.Είχα καταλάβει τι γινότανε.Μη ξεχνάς ότι κάνω εκλογές και τα ξέρω αυτά.

  • Για τις κλίκες τι γνώμη έχετε;

Δεν πήγα στο Big Brother για να βάζω πλυντήρια.

Όσον αφορά εμένα, ήμουν εγώ και τρεις άνθρωποι. Οι άλλοι ήταν 16. Εμείς είχαμε 3 ψήφους και οι άλλοι 16.

Εγώ δεν πήγα στο Big Brother ούτε για να βάλω πλυντήρια ούτε για να μαγειρεύω. Πήγα για να δώσω ένα νόημα και μια αίγλη, να κάνω μια κουβέντα. Αυτοί πήγαν στο παιχνίδι για να παίξουν ομαδικά και να λειτουργήσουν στρατηγικά. Αυτοί με χτύπησαν αλύπητα. Αυτό που είπα για την Ακρόπολη το είπα από άμυνα. Για να τους δείξω ότι δεν με νοιάζουν. Γι’ αυτό είπα ότι είμαι η Ακρόπολη και δεν πέφτω. Εγώ έξω έχω ανθρώπους να με περιμένουν και πάρα πολλές δουλειές.

  • Και για εσάς ακούστηκε ότι δεν ήσασταν αντιδήμαρχος.

Όσα ακούστηκαν για τη θητεία μου σε τηλεοπτικές εκπομπές και γράφτηκαν σε δημοσιεύματα δεν ισχύουν. Ήμουν αντιδήμαρχος και μάλιστα πρώτος, όχι τρίτος. Ήμουν 30 μήνες καθαριότητας και 3 μήνες ήμουν αντιδήμαρχος οικονομικών. Επίσης θεωρώ άστοχο επώνυμοι να προβαίνουν σε άστοχους χαρακτηρισμούς όπως «βλαχοδήμαρχος».

  • Η Άννα Μαρία τι άνθρωπος είναι;

Εγώ με την Άννα Μαρία δεν θα τσακωνόμουν ποτέ, γιατί στρατηγικά ήταν η πιο έξυπνη. Το ίδιο και με τη Χριστίνα. Αυτοί όμως που την αγαπούσαν, αυτοί την ψήφισαν και την έδιωξαν. Το ίδιο συνέβη και με την Αφροδίτη. Η Άννα Μαρία όταν έκανε τη ζημιά στο σπίτι κατά τη γνώμη μου έπρεπε να αποβληθεί. Ο νικητής ήμουν εγώ. Ο Big Brother ήμουν εγώ και όχι όλοι αυτοί.

  • Νιώσατε πίεση μέσα στο παιχνίδι;

Ποτέ δεν μάλωσα με κανέναν. Βγήκα από τα όριά μου μόνο όταν έφυγε η Ράνια Καραγιάννη, γιατί είχα βαρεθεί να χτυπούν την παρέα μου. Ο δε Πυργίδης, ήταν φίλος όλων και δεν έπαιρνε θέση ποτέ. Όπως είδατε άρχισαν να έρχονται κοντά μου. Και η Ραμόνα και οι δίδυμοι. Αν και ήξερα ότι θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα τους κράτησα κοντά μου. Ήξερα ότι οι δίδυμοι παίρνουν το μπισκότο και το κάνουν κουλούρι όπως ήξερα και ότι η Ραμόνα δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά και μπερδεύει τις λέξεις και τις φράσεις.

  • Ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν πολύ στενοχωρημένος όταν αποχωρήσατε.

Δεν το είδα έτσι. Ο Πυργίδης θεωρεί ότι όλα είναι μια τούρτα, δεν καταλαβαίνει.

  • Δηλαδή δεν θα κάνετε παρέα όταν βγει;

Με τίποτα. Αυτός στους 16 κακούς ήταν ο χειρότερος. Όταν είδα την τελευταία εβδομάδα τι έκανε, έπαθα πλάκα. Τον είδα να κλαίει και έπεσα από τα σύννεφα.Αν δεν τον είχα από κοντά δεν θα είχε αντέξει.

Με ποιους θα κάνετε παρέα από εδώ και στο εξής;
Με τη Ράνια και τον Νίκο μιλάω κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Οι άλλοι ήταν όλοι υποκινούμενοι. Δεν είχαν προσωπικότητα. Παρόλα αυτά ο Νικόλας και η Αφροδίτη μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλοί παίκτες ριάλιτι. Όταν έφυγε η Αφροδίτη οι άλλοι διαλύθηκαν.
  • Τον τελευταίο καιρό είχατε δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτού σας. Σας είδαμε μέχρι και να χορεύετε.

Ναι γιατί τον πρώτο καιρό προσπαθούσα να δω με ποιους έχω να κάνω. Χρειαζόταν να περάσει ένα διάστημα προσαρμογής. Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να κάνω με καλούς ανθρώπους, νοικοκύρηδες, της επαρχίας, που σου δίνουν το χέρι να σε βοηθήσουν όχι να σε φάνε.

  • Όταν ακούσατε τον Χάρη Βαρθακούρη να ανακοινώνει το όνομά σας, το περιμένατε;

Ναι το περίμενα και ήμουν πολύ ψύχραιμος. Σαν στρατηγός μπήκα και σαν στρατηγός έφυγα. Δεν θα τους χαιρετούσα. Μόνοι τους ήρθαν και με χαιρέτισαν. Εγώ ήθελα να χαιρετίσω μόνο τον Πυργίδη αλλά όταν μετά είδα τα βίντεο, απογοητεύτηκα.

  • Το παιχνίδι σας έχει κάνει καλό ή κακό;

Το brand μου ανέβηκε πολύ στο Big Brother.

Κακό δεν μπορεί να μου κάνει κανένας. Θεωρώ πως έφυγα άδικα. Το brand μου ανέβηκε πολύ στο Big Brother. Ποιος ταυτίζεται με τον Γρηγόρη και τον Ζακ; Τα λεφτά πιστεύω ότι θα τα πάρει η Άννα Μαρία. Και μπράβο της γιατί είναι πανέξυπνη. Στην περιοχή μου βγαίνω με ψηλά το κεφάλι και όπου πάω με περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές.

  • Τι θα κάνετε τώρα μετά το παιχνίδι;

Όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει. Να ζήσω καλά με την οικογένειά μου θέλω. Είχα και έχω το brand. Όταν υπάρχει το όνομα όλα τα άλλα θα τα βρούμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved