Media

Αγγελική: O Ιωάννης Παπαζήσης έδωσε το spoiler: Νεκρός ο Παύλος;

Gossip-tv Team

 Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν ο Ιωάννης Παπαζήσης και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά του Alpha, Αγγελική και τον ρόλο που υποδύεται…

Ο ηθοποιός τόνισε: «Το μόνο κοινό στοιχείο που έχω με τον Παύλο είναι η αγάπη για τα παιδιά του. Το Α και το Ω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, ό,τι και να κάνω, είναι ο γιος μου»!

Και υπογράμμισε: «Πάντα μου άρεσαν οι κακοί ρόλοι»! Και αποκάλυψε ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Στα 20 χρόνια που δουλεύω οι δύο τελευταίες σειρές που έχω κάνει και το «Ποτάμι» και η «Αγγελική» είναι οι καλύτερες συνεργασίες και ομάδες που έχω πετύχει»!

Και δεν παρέλειψε να δώσει και ένα δυνατό spoiler!

O ηθοποιός τόνισε: «Αποκλείεται να μείνουμε μαζί με τη Σοφία γιατί τώρα είμαστε σε μία φάση που τα βρίσκουμε αλλά το χούι δεν φεύγει. Θεωρώ ότι ο Παύλος ανήκει στη Τζένη»!

Όσο για το ποια σκηνή απόλαυσε περισσότερο ήταν αυτή που έσπαγε το αυτοκίνητο του δικηγόρου. Και αποκάλυψε: «Ήταν επτά το πρωί, έγινε μια λήψη και ήταν η σκηνή που απόλαυσα περισσότερο από όλες».

Και κατέληξε λέγοντας για τον ρόλο του Παύλου: Αυτό που του συμβαίνει στα επόμενα επεισόδια είναι να καταλήξει μόνος. Επίσης θα ήθελα να πάθει κακό, να σκοτωθεί» και άφησε υπονοούμενό ότι δεν θα ζήσουν όλα τα αδέρφια Αργυρού στη σειρά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved