Εορταστικά προγράμματα καναλιών εν μέσω πανδημίας! Τι θα δούμε φέτος στις οθόνες μας;
Media

Εορταστικά προγράμματα καναλιών εν μέσω πανδημίας! Τι θα δούμε φέτος στις οθόνες μας;

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και φέτος να περάσουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο σπίτι, όμως αυτό δείχνουν να θέλουν να εκμεταλλευτούν οι τηλεοπτικοί σταθμού αφού σκοπεύουν να φορέσουν τα... καλά τους και να μας χαρίσουν όχι ένα ούτε δύο αλλά πολλά εικονικά ρεβεγιόν!

Αρκεί μόνο να πούμε ότι από τα τηλεοπτικά πλατό αγαπημένων σειρών ή μουσικών προγραμμάτων θα γεμίσουν λάμψη από καλλιτέχνες πρώτης γραμμής, μουσικές, τραγούδια και χορό που σκοπεύουν να μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα που τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά θα είναι γιορτινή και μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Και μία από αυτές που πρώτο το gossip-tv αποκάλυψε είναι πως θα δούμε για πρώτη φορά στα 8 χρόνια που απολαμβάνουμε τη σειρά και τα τέσσερα ζευγάρια με κάποιο τρόπο να συναντιούνται στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή. Αυτό από μόνο του σαν γεγονός θα εξασφαλίσει σίγουρα πολύ υψηλή τηλεθέαση.

Ο Νίκος Κοκλώνης σχεδόν... αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες πως ο ημιτελικός και ο τελικός του Just the two of us θα γίνουν ανήμερα και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Και μάλιστα, ετοιμάζει μία συνάντηση έκπληξη για το φινάλε του λαμπερού σόου αφού σύμφωνα με το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου καλεσμένη στο σόου σε κάποιο από αυτά τα δύο live θα είναι η Άννα Βίσση… Μετά την περιβόητη κόντρα της επί χρόνια με τη Δέσποινα Βανδή, τώρα θα τις δούμε μαζί στη σκηνή του J2US!

Και επειδή βρισκόμαστε στο "στρατόπεδο" του Open, το πρωί των Χριστουγέννων, η Κα­τερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» υποδέχονται τον Λευτέρη Πανταζή και τον Αναστά­σιο Ράμμο. Οι δύο καλλιτέχνες ερμηνεύουν για το τηλεοπτικό κοινό παλιές και νέες επιτυχίες. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με εκπομπές αλλά και ξένες ταινίες και σειρές.

Φυσικά την τιμητική του θα έχει για ακόμα μία χρονιά φέτος η μουσική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" που θα προβληθεί τις ημέρες των γιορτών και θα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Καλεσμένοι ανάμεσα σε άλλους στην εκπομπή των Χριστουγέννων είναι οι Δημήτρης Μπάσης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Αργύρης Πανταζάρας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά έχει ήδη κάνει γυρίσματα για το εορταστικό πρόγραμμα και μάλιστα η Κατερίνα Στανίση τρόπον τινά πρόδωσε την παρουσία της στο στούντιο για γυρίσματα. Μάλιστα, λίγο μετά από τα γυρίσματα αυτά, βρέθηκε στο διπλανό Διαφάνι όπου γίνονται τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες και φωτογραφήθηκε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές.

Για την Πρωτοχρονιά η Φαίη Σκορδά έχει ετοιμάσει εορταστικό πρόγραμμα με τον Σταμάτη Γονίδη για ένα καθαρόαιμο λαϊκό πρόγραμμα.

Στο Μega η μέρα ξεκινάει με το «Πάμε Δανάη!» και η Δανάη Μπάρκα υποδέχεται στο πλατό τον Τόνι Σφήνο, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού, τον Ιβάν Σβιτάιλο κ.ά.

Το βράδυ των Χριστουγέννων, το κανάλι έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή μουσική εκπομπή «Χριστούγεννα με τη Νατάσα στο Μega». Η Νατάσα Θεοδωρίδου, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πέτρο Ιακωβίδη, την Ελένη Φουρέιρα, τον Σταν, τη Γωγώ Τσαμπά και τους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου, προσκαλεί τους τηλεθεατές σε ένα μοναδικό ρεβεγιόν.

https://www.instagram.com/p/CIbhehhJFbl

Και η κρατική τηλεόραση, όμως, έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για την παραμονή. Στις 16.00, η Νάντια Κοντογεώργη και το «ΦλΕΡΤ» φιλοξενούν στο πλατό τη σεφ Ντίνα Νικολάου, που δίνει διάφορά tips για το γιορτινό τραπέζι.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια συνδέεται με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και το μουσικό συγκρότημα Κarmica, τη Μιρέλα Πάχου τον Παντελή Αμπαζή. Το βράδυ, στις 22.00 η κωμική σειρά «Η τούρτα της μαμάς» θα μας κρατήσει συντροφιά με ένα απολαυστικό, διπλό, εορταστικό επεισόδιο με πολλές γκεστ εμφανίσεις.

Στο Star, με γιορτινή διάθεση θα καλημερίσουν ανήμερα τα Χριστούγεννα τους τηλεθεατές και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κα­τερίνα Καραβάτου από τη «Φωλιά των Κου Κου». Τη σκυτάλη παίρνει η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία έχει ετοιμάσει μία ιδιαίτερη εκπομπή για το τη­λεοπτικό κοινό. Το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί με ξένες σειρές και ταινίες.

Το πρόγραμμα του ΑLΡΗΑ τη μέρα των Χριστουγέννων κρατάει τον ψυχα­γωγικό αλλά και ενημερωτικό χαρακτήρα του, κινούμενο πάντα στο εορταστικό κλίμα της ημέρας. Έτσι, τόσο το «Happy Day» όσο και το «Ροp up» θα παρουσιάσουν πλούσια θεματο­λογία σχετική με την ημέρα, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου και το «Τ-Live» θα κρατήσει ζωντα­νή την ενημέρωση. Η ημέρα θα συνεχίσει με σειρές και τηλεπαιχνίδια, ενώ θα ολοκληρω­θεί με ταινίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved