GNTM τελικός: Και όμως, το μεγάλο φαβορί είναι εκτός τελικού! (photos+video)
Media

GNTM τελικός: Και όμως, το μεγάλο φαβορί είναι εκτός τελικού! (photos+video)

GNTM τελικός: Η μεγάλη ανατροπή ήρθε λίγο πριν το live του μεγάλου τελικού και η αλήθεια είναι πως μόνο αυτή την εξέλιξη δεν περιμέναμε!

To GNTM 3 ξεκίνησε με το ID Catwalk και ολοκλήρωσε τον κύκλο του με μια πασαρέλα για λογαριασμό τριών αναγνωρισμένων brand μόδας: NatarGeorgiou, Nidodileda και Sotiris Georgiou.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν πως μαζί με τους κορυφαίους τέσσερις φιναλίστ, τον Αιμιλιάνο Μάρκου, την Παρασκευή Κερασιώτη, τον Ανδρέα Αθανασόπουλο και τον Ηρακλή Τσουζίνοφ, περπάτησαν και δεκαπέντε από τα παιδιά που αποχώρησαν από το διαγωνισμό.

Η ακόμα μεγαλύτερη -και όχι τόσο ευχάριστη- έκπληξη, που ακολούθησε, ήταν πως στο τέλος της μέρας μόνο τρεις θα συνέχιζαν στην επόμενη διαγωνιστική φάση.

Στην πιο καθοριστική δοκιμασία όλου του διαγωνισμού του GNTM 3 δεν υπήρχε χώρος για άγχος και συναισθηματισμούς και οι φιναλίστ κλήθηκαν να ετοιμαστούν άμεσα για την πιο σημαντική πρόκληση της μέχρι τώρα πορείας τους.

Φώτα, μουσική, ρυθμός, styling και ένα backstage γεμάτο παλμό, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεσαν το φαντασμαγορικό show, που δε συγχωρούσε το παραμικρό λάθος. Ένα τέτοιο, μικρό λάθος ήταν τελικά και αυτό, που στέρησε από ένα μοντέλο την πρόκρισή του στη δεύτερη διαγωνιστική φάση. Κοινώς, έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό, παρ' όλο που το ήθελε πολύ.

Μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο θεωρούταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου του GNTM όμως όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια εφόσον επρόκειτο για μία από τις τελευταίες δοκιμασίες λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιον παίκτη πρόκειται:

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τη Βίκυ Καγιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved