ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: GNTM 3: Το gossip-tv στον μεγάλο τελικό! Οι πρώτες εικόνες πριν το live!
Media

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: GNTM 3: Το gossip-tv στον μεγάλο τελικό! Οι πρώτες εικόνες πριν το live!

GNTM τελικός: Η ώρα του μεγάλου και πολυαναμενόμενου τελικού του GNTM 3 έφτασε! 

Το σπίτι του GNTM 3 πλέον αδειάζει, καθώς οι ένοικοί του έκλεισαν για πάντα την πόρτα πίσω τους μεταβαίνοντας στο στούντιο για τη διεξαγωγή του live κατά το οποίο και θα αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής.

Η Παρασκευή Κερασιώτη, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Αιμιλιάνο Μάρκου και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ βρίσκονταν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι στο στούντιο Καραμάνος όπου διεξάγεται απόψε ο μεγάλος τελικός ο οποίος θα είναι live με "ζωντανή" ψηφοφορία των τηλεθεατών με SMS προκειμένου να μην επαναληφθεί το λάθος της περυσινής ψηφοφορίας που ανέδειξε δύο και όχι μία νικήτρια, την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Στα στούντιο όμως βρίσκονταν από νωρίς και οι κριτές του ριάλιτι μοντέλων οι οποίοι αντίστοιχα έπρεπε να προετοιμαστούν για το live του τελικού που θα αναδείκνυε τον μεγάλο νικητή. Και παρά το γεγονός ότι στις τελευταίες δοκιμασίες που είναι μαγνητοσκοπημένες, ο Άγγελος Μπράτης δεν βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τους υπόλοιπους κριτές, στο live είναι παρών για την τελική ανάδειξη του νικητή.

Πάντως, τίποτα δεν πρόδιδε απόψε έξω από τα στούντιο πως επρόκειτο να διεξαχθεί μία λαμπερή βραδιά πανελλήνιας εμβέλειας από τη συχνότητα του Star, καθώς λόγω της πανδημίας τηρούνταν αυστηρά τα μέτρα για την μην εξάπλωση του κορονοϊού. Μάλιστα, υπήρχαν άντρες ασφαλείας στην εξώπορτα που δεν άφηναν κανέναν να περάσει μέσα ενώ ούτε συγγενείς ή φίλοι των διαγωνιζόμενων βρίσκονταν να περιμένουν όπως συνέβαινε τις άλλες χρονιές.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες λίγο πριν το live του μεγάλου τελικού:

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved