Big Brother τελικός: Τα ατού και οι αδυναμίες των πέντε φιναλίστ
Media

Big Brother τελικός: Τα ατού και οι αδυναμίες των πέντε φιναλίστ

Big Brother τελικός: Απόψε (18/12) θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother.

Και μπορεί τα προγνωστικά να θέλουν νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, κανείς όμως δεν γνωρίζει ποιος θα είναι στ' αλήθεια ο νικητής μέχρι το τέλος του αποψινού live.

Μετά από τρεις και πλέον μήνες, 5 είναι οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό.

Είδαμε έρωτες, καβγάδες αλλά και φιλίες να δημιουργούνται μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού!

Κάποιοι από τους φιναλίστ ήταν φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού και κάποιοι outsider που κατάφεραν να κερδίσουν και τα πιο δυνατά «χαρτιά».

Αυτοί λοιπόν που έφτασαν στον τελικό είναι οι: Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ζακ Ιωαννίδης, Σοφία Δανέζη, Γρηγόρης Τσεκούρας και Δημήτρης Πυργίδης.

Όλοι τους έχουν τα ατού τους αλλά και τις αδυναμίες τους, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουμε δει όλο αυτό το διάστημα στις οθόνες μας.

Ας τους πάρουμε όμως έναν - έναν με τη σειρά...

Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η Άννα Μαρία έχει καταφέρει να χτίσει το δικό της brand και κοινό. Έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και φανατικούς haters. Είναι η δικηγόρος του ριάλιτι που πάντα θέλει να βοηθά τους άλλους, να προσφέρει, να δίνει και να παίρνει αγάπη. Η αδυναμία της όμως είναι ο ίδιος ο χαρακτήρας της που όταν τη βλέπουμε να εξοργίζεται, γίνεται άλλος άνθρωπος. Όταν έχει νεύρα, ξεχνάει τις αγάπες και τις φιλίες και βγαίνει εκτός ορίων. Τα κάνει όλα άνω - κάτω και στα μάτια των άλλων φαίνεται πως έχει άδικο, ακόμα κι αν έχει δίκιο. Πολλοί συμπαίκτες της μάλιστα έχουν δηλώσει πως "έχει πάνω από 30 προσωπικότητες" και πως παίζει θέατρο.

Ζακ Ιωαννίδης


Ο Ζακ είναι ένας παίκτης για τον οποίο όλοι απορούν "πώς έφτασε στον τελικό". Κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού ήταν αυτό που λέμε με μια λέξη "άφαντος". Δεν έπαιρνε μέρος σε καβγάδες, κουτσομπολιά και φασαρίες και όταν αντιλαμβανόταν ότι η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, έστριβε διά του αρραβώνος. Αυτό για πολλούς ήταν η αδυναμία του και το ντεζαβαντάζ του, για κάποιους άλλους όμως αυτό ήταν και το μεγάλο του ατού. Μεγάλο του ατού βέβαια είναι πως από την αρχή μέχρι το τέλος είχε την ίδια συμπεριφορά.

Γρηγόρης Τσεκούρας

Ο Γρηγόρης αποτελεί άλλη μία περίπτωση σαν αυτή του Ζακ. Από την αρχή του παιχνιδιού ήταν στο σπίτι "άφαντος". Κατάφερνε με τον τρόπο του να μη βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση μέχρι που καποιοι τον κατηγόρησαν ότι την έχει γλιτώσει επειδή είναι "ρουφιάνος" και "μαγειρεύει" καταστάσεις. Μία από τις αδυναμίες του θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν το γεγονός ότι δεν έπαιρνε θέση σε κάποια πράγματα και αυτό που από κάποιους χαρακτηρίστηκε ως "ρουφιανιά" εμείς θα λέγαμε πως ήταν το ατού του και η στρατηγική του που τον έφτασε μέχρι τον τελικό.

Σοφία Δανέζη


Σίγουρα η Σοφία Δανέζη αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές παίκτριες του Big Brother. Το ατού της είναι ότι πάντα κατάφερνε να παίρνει αυτό που θέλει με τον δικό της τρόπο και έχοντας κοντά της αυτούς που έκρινε ότι έπρεπε να έχει. Μεγάλη της αδυναμία αποτελεί το γεγονός ότι λέει την άποψή της όποια και να είναι και πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς μέσα στο σπίτι. Μπορεί να είναι ντόμπρα, όμως, αν δεν το έκανε αυτό, θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί πολλές δυσάρεστες καταστάσεις. Από την αρχή δέθηκε με τον Δημήτρη Κεχαγιά, με τον οποίο όπως πολλοί έχουν σχολιάσει, οργάνωναν τη στρατηγική τους και το γεγονός πως εκείνος αποχώρησε σίγουρα της στοίχησε αρκετά και την έκανε να νιώθει λίγο πιο αδύναμη.

Δημήτρης Πυργίδης

Το απόλυτο χάος! Πολλοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Big Brother έχουν σχολιάσει αρνητικά τον Δημήτρη Πυργίδη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που είπαν ότι είναι "όπου φυσάει ο άνεμος". Ακόμα και άτομα με τους οποίους ήταν κολλητοί μέσα στο παιχνίδι. Το γεγονός ότι τα είχε καλά με όλους και έκανε πλάκα με τους πάντες μέσα στο σπίτι, τον βοήθησε στο να μη βγει προτεινόμενος για αρκετό διάστημα και να φτάσει στον τελικό. Ο Δημήτρης Πυργίδης όμως έχει δείξει αρκετές φορές την ευαίσθητη πλευρά του και τον έχουμε δει μέχρι και να κλαίει. Το ότι είναι ευαίσθητος είναι σίγουρα μια από τις μεγάλες του αδυναμίες.


Αυτή είναι η "χρυσή" πεντάδα του Big Brother λοιπόν, με τα καλά της και τα κακά της. Ένας όμως θα καταφέρει να κερδίσει και να πάρει τις 100.000 ευρώ. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε για το αποψινό live του Big Brother, το οποίο θα είναι σίγουρα γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved