Media

GNTM τελικός: Αυτή είναι η πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού

GNTM τελικός: Το GNTM 3 ρίχνει σήμερα αυλαία και όλοι έχουμε αγωνία για να δούμε τον νικητή του ριάλιτι μοντέλων να σαρώνει τα έπαθλα!

Τα μοντέλα που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διαγράψουν την καλύτερη πορεία είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και η Παρασκευή Κερασιώτη.

Πρώτος σταθμός, ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο οποίο οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και ο coach Γιώργος Καράβας, υποδέχονται τα παιδιά με μεγάλη υπερηφάνεια, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Οι συνθήκες με την πανδημία του Covid-19 απαιτούν προσαρμογές αλλά δε στερούν τίποτα από τη λάμψη της στιγμής. To GNTM 3 ξεκίνησε με το ID Catwalk και ολοκληρώνει τον κύκλο του με μια πασαρέλα για λογαριασμό τριών αναγνωρισμένων brand μόδας: NatarGeorgiou, Nidodileda και Sotiris Georgiou.

Η μεγάλη έκπληξη είναι πως μαζί με τους κορυφαίους τέσσερις, θα περπατήσουν και δεκαπέντε από τα παιδιά που αποχώρησαν από το διαγωνισμό. Η ακόμα μεγαλύτερη -και όχι τόσο ευχάριστη- έκπληξη, που ακολουθεί, είναι πως στο τέλος της μέρας μόνο τρεις θα συνεχίσουν στην επόμενη διαγωνιστική φάση.

Δες την πρώτη δοκιμασία

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved