GNTM: Το «έκαψαν» με τσιφτετέλια στο σπίτι της Παρασκευής στην Πάτρα τη βραδιά του τελικού
Media

GNTM: Το «έκαψαν» με τσιφτετέλια στο σπίτι της Παρασκευής στην Πάτρα τη βραδιά του τελικού

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους παρακολούθησαν οι γονείς και οι αδελφές της Παρασκευής Κερασιώτη τον μεγάλο τελικό του GNTM 3, το βράδυ της Τρίτης από το σπίτι τους στην Πάτρα.

Δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην Αθήνα στο πλευρό της, λόγω κορονοϊού, όμως, ήταν με όλη τους την ψυχή μαζί της!

Τελικά, η 19χρονη τερμάτισε δεύτερη στον διαγωνισμό και η οικογένειά της δήλωσε περήφανη στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενους και πόσο περήφανους μας έχει κάνει», δήλωσε ο πατέρας της και συμπλήρωσε:

«Δεν το περίμενα να φτάσει μέχρι το τέλος. Περίμενα να φτάσει μέχρι κάποιο σημείο. Αλλά από την επιστροφή της και μετά το πίστεψα ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό… Τη φοβούνται την Παρασκευή και πάρα πολύ. Έπρεπε να είναι το επόμενο GNTM… Σαν Ελληνίδα τσιγγάνα και γυναίκα το πιστεύω αυτό. Το πρώτο πράγμα που θέλω να της πως είναι να είναι καλά. Ευτυχισμένη και χαρούμενη».

Οι τρεις αδελφές της και η μητέρα της ήταν ενθουσιασμένες με τις επιδόσεις της 19χρονης και δήλωσαν ότι το περίμεναν ότι θα φτάσει στον τελικό.

Τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων η οικογένειά της δε μπόρεσε να κρύψει τη στενοχώρια της, ωστόσο συνέχισε να τη στηρίζει και να τη χειροκροτά! Μάλιστα, έστησαν και ένα γλέντι μεταξύ τους. Όλες οι αδελφές της μαζί με τη μικρούλα ανιψιά της ανέβηκαν στο τραπέζι και χόρεψαν τσιφτετέλι!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved