Big Brother τελικός: Ο Κεχαγιάς έκανε την ανατροπή και αποκάλυψε τον νικητή!
Media

Big Brother τελικός: Ο Κεχαγιάς έκανε την ανατροπή και αποκάλυψε τον νικητή!

Big Brother τελικός: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον μεγάλο τελικό, την σχέση σου με την Σοφία, αποκάλυψε ποιον θεωρεί νικητή και αναφέρθηκε στα άτομα που τον πρόδωσαν! 

Θεώρησες ότι ήταν στημένο αυτό από κάποιους;

«Θεώρησα πως ήταν απόλυτα στημένη η όλη κατάσταση. Ήθελαν αυτό ακριβώς που πέτυχαν, να με βγάλουν από τα ρούχα μου για να προβώ σε κάτι άσχημο. Θεωρώ, όμως, πως συγκρατήθηκα. Τέτοιοι καβγάδες έχουν ξαναγίνει μέσα στο σπίτι».

Ο Γρηγόρης τι ρόλο έπαιξε σε αυτό;

«Στο συμβάν κράτησε μια θέση θεατή. Γενικότερα θα έλεγα ότι κράτησε μια πολύ έξυπνη στάση προς όλους. Θεωρώ ότι έπαιξε και συνεχίζει να παίζει πάρα πολύ έξυπνα και πολύ στρατηγικά».

Το είχες καταλάβει ότι και ο Γρηγόρης έκανε αυτό ακριβώς για το οποίο κατηγορείτε τον Χρήστο;

«Είχα καταλάβει πως όντως κινείται και μεταφέρει κάποια πράγματα, δεν ήξερα όμως το σκοπό του. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το πώς θα μεταφέρω εγώ μια κουβέντα σαν συζήτηση και το πώς θα μεταφέρω μια κουβέντα η οποία θα βάλει μια φιτιλιά». –

Πως αντέδρασες όταν βγήκες και είδες τα σχόλια στα social media;

«Έχω στενοχωρηθεί αρκετά. Περισσότερο με πειράζει που πιάνουν την οικογένεια μου στο στόμα τους και λένε ανακρίβειες για τις δουλειές μου. Αυτά που λένε για μένα δεν με ενδιαφέρουν, γιατί δεν με αγγίζουν. Τα παραγράφω κιόλας, αλλά δεν παύουν να με στενοχωρούν γιατί κριτικάρομαι».

Τι κρατάς από αυτήν την εμπειρία και τι θέλεις να ξεχάσεις;

«Δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα και τα κρατάω όλα».

Με ποιους παίκτες θα ήθελες να κρατήσεις επαφή;

«Μόνο με τη Σοφία θα κρατήσω επαφή».

Ποιος ήταν ο παίκτης που πραγματικά σε απογοήτευσε και γιατί;

«Τρία άτομα με απογοήτευσαν με τη στάση τους. Για τον Γρηγόρη σου μίλησα. Ο άλλος είναι ο Ζακ, γιατί δεν ξέρει να υπολογίζει καλά το ποιον έχει δίπλα του. Θεωρώ ότι επηρεάζεται αρκετά και δεν βλέπει καθαρά κάποια πράγματα, αλλά θα τα δει μόλις βγει. Επίσης, ο Θέμης, με τη συμπεριφορά του τις τελευταίες δέκα ημέρες, μου έδειξε ότι τρεις μήνες με κορόιδευε, αλλά είναι 18 χρόνων, έχει συγχωροχάρτι. Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που κινείται τον τελευταίο καιρό, αλλά ίσως τελικά αυτός να είναι ο Θέμης».

Ποιος θα ήθελες να είναι ο νικητής;

«Η Σοφία, γιατί μόνο αυτή αξίζει να είναι νικήτρια, εφόσον έφυγα εγώ. Γιατί φυσικά ήθελα να κερδίσω και φυσικά το έχω ανάγκη».

Πιστεύεις ότι η σχέση σας επηρέασε την εικόνα σου στο παιχνίδι;

«Σίγουρα την επηρέασε, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Και χίλιες φορές να πήγαινα πίσω το χρόνο, χίλιες φορές τα ίδια θα έκανα».

Τελικά είστε ερωτευμένοι με τη Σοφία;

«Έχουμε μια πολύ δυνατή φιλική σχέση και μέχρι εκεί».

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω;

«Αυτό θα το αφήσουμε στο χρόνο να το δείξει, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved