Στο στούντιο του Ρυθμού με Ουγγαρέζο, Ιωάννα Λαϊου και Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον για το Make a Wish
Media

Στο στούντιο του Ρυθμού με Ουγγαρέζο, Ιωάννα Λαϊου και Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον για το Make a Wish

Εκτός του Πρωινού είναι αυτήν την εβδομάδα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά για πολύ καλό σκοπό.

Για τέταρτη χρονιά ο Ρυθμός 9,49 διοργανώνει έναν ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση των αναγκών του Make a wish που κάνει πραγματικότητα ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Ο σκοπός κάτι παραπάνω από σημαντικός και οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του σταθμού εδώ και 4 χρόνια προσπαθούν κάθε φορά να προσφέρουν όλο και περισσότερο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ιωάννα Λαϊου και ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, δηλαδή οι Mappes κλείνονται στο στούντιο για ουκ ολίγα 24ωρα και μεταδίδουν τις αφιερώσεις που κάνει ο κόσμος μέσω μηνύματος στο 19808 που ουσιαστικά προσφέρει και το χρηματικό έσοδο που πηγαίνει ακέραιο στο Make a wish.

Και μπορεί φέτος η πανδημία να μην τους επέτρεψε να βρίσκονται όπως κάθε χρόνο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, αυτό όμως δεν τους σταμάτησε από το να κάνουν και αυτή τη χρονιά την προσπάθειά τους συνεισφέροντας σημαντικά στο να γίνουν όλο και περισσότερες ευχές παιδιών πραγματικότητα.

Κι αν και ο στόχος των 153 συνεχόμενων ωρών στον αέρα δεν είναι σίγουρα εύκολος, οι τρεις τους και η φετινή προσθήκη του Κούπερ, του υπέροχου σκύλου του Δημήτρη Ουγγαρέζου, είναι αποφασισμένοι να πετύχουν το καλύτερο. Με τις όποιες δυσκολίες. Όπως για παράδειγμα το απόλυτο κλείσιμο της φωνής του Σταμάτη ήδη, στο τρίτο 24ωρο, από την αυπνία και την κούραση. Δεν μασάνε. Συνεχίζουν δυναμικά ως την Κυριακή το απόγευμα που θα ολοκληρώσουν τον φετινό τους στόχο. Δείτε τι μας είπαν αποκλειστικά έξω από το προσωρινό τους "σπίτι", δηλαδή το στούντιο του Ρυθμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved