The Bachelor τελικός: Ανατροπή! Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί (video+photos)
Media

The Bachelor τελικός: Ανατροπή! Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί (video+photos)

The Bachelor τελικός: Ξαφνικά, από εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει αιφνίδια τελετή των Ρόδων, κάτι που δεν περίμεναν τα κορίτσια. 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, λοιπόν, συγκέντρωσε τις τέσσερις φιναλίστ και τους ανακοίνωσε ότι κάποια θα αποχωρούσε.

Και πράγματι συνέβη, κάτι που έκανε κάποιες από τις κοπέλες και φυσικά εκείνη που αποχωρούσε, να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Η μεγάλη έκπληξη για τις κοπέλες ήταν το γεγονός ότι ο Παναγιώτης έδωσε το δεύτερο τριαντάφυλλο στην Αντζελίνα, αμέσως μετά από εκείνο που είχε δώσει στη Νικολέττα και φυσικά οι δύο που απέμειναν για να μοιραστούν ένα μόνο τριαντάφυλλο ήταν η Ραφαέλα και η Βίβιαν.

Η ένταση και η αγωνία για τις κοπέλες σε αυτή τη συγκεκριμένη φάση χτύπησαν... κόκκινο ειδικά μέχρι τη στιγμή που ο Παναγιώτης θα αποκάλυπτε την κοπέλα που αποχωρεί.

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν ο Παναγιώτης είχε έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με τους γονείς όλων των κοριτσιών και θέλησε μέσα από αυτούς να γνωρίσει καλύτερα τις κοπέλες και τον χαρακτήρα τους.

Από τις αντιδράσεις του σε όλα αυτά τα ραντεβού έδειξε να έρχεται πιο αμήχανα με την οικογένεια της Αντζελίνας αλλά και με το ραντεβού της Ραφαέλας με τη μητέρα της με την οποία δεν διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων.

Mετά από αυτή την αιφνίδια αποχώρηση, οι κοπέλες που απομένουν στη βίλα είναι τρεις. Ποια αποχώρησε όμως και ποιες διεκδικούν τη νίκη στο ριάλιτι αγάπης;

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved