Survivor: Ανατροπή με την ημερομηνία της πρεμιέρας - Ξεκινά νωρίτερα!
Media

Survivor: Ανατροπή με την ημερομηνία της πρεμιέρας - Ξεκινά νωρίτερα!

Survivor: Όλο το ρεπορτάζ για τη μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης!

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν οι ιθύνοντες της μεγάλης τηλεοπτικής παραγωγής προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor. Η εκπομπή Ευτυχείτε παρουσίασε αναλυτικό ρεπορτάζ με τα πρόσωπα που θα δούμε στην ομάδα των Διασήμων αλλά και τις αλλαγές στον προγραμματισμό του σταθμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι celebrities που ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο είναι: Αγγελική Λάμπρη, Κάτια Ταραμπάνκο, Θωμαής Απέργη, Ελευθερία Ελευθερίου, Έλενα Γαλίφα, Ανθή Σαλακούδη. Ενώ για τους άνδρες ακούστηκαν τα ονόματα: Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλλίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Iωάννης Μελισσανίδης, Αλέξης Παππάς, Μιχάλης Αρναούτης, Γιώργος Κοψίδας.

Όπως όλα δείχνουν η πρεμιέρα του Survivor θα προβληθεί στις 27 Δεκεμβρίου και όχι στις αρχές του Γενάρη, όπως και θα περιμέναμε. Μετά την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη, την παρουσίαση του ριάλιτι αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος και στο παρελθόν είχε βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ως συμπαρουσιαστής του Σάκη, όπου και τα είχε καταφέρει άψογα.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved