Επιστρέφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor; Το τηλεφώνημα που δέχτηκε
Media

Επιστρέφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor; Το τηλεφώνημα που δέχτηκε

O ΣΚΑΙ τη στιγμή που κάνει τα πάντα να βγάλει στον αέρα του Survivor λίγες ημέρες πριν την πρωτοχρονιά, κάνει ξανά κρούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τη θέση του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Ντάνος δέχθηκε ξανά διερευνητικό τηλεφώνημα από τους ανθρώπους του Acun Ilicali ρωτώντας τον αν είναι διαθέσιμος τη συγκεκριμένη περίοδο και όλα δείχνουν πως η πρόθεσή τους ήταν να του προτείνουν την παρουσίαση του Survivor.
Μάλιστα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε απορρίψει και παλαιότερα την ίδια πρόταση, μιας και είχε θέσει συγκεκριμένους όρους για να την αποδεχθεί.

Η πληροφορία αυτή έρχεται μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη πως ο ΣΚΑΙ έχει προσεγγίσει και άλλο τηλεοπτικό πρόσωπο, πέρα από τον Γιώργο Λιανό για το συγκεκριμένο project.
Την ίδια στιγμή, ο γνωστός παρουσιαστής αποχαιρέτησε τους ακροατές της ραδιοφωνικής του εκπομπής αφού ήταν το τελευταίο πρωινό που βρισκόταν στο στούντιο, ωστόσο κανείς δεν έχει ανακοινώσει επισήμως ποιος θα είναι ο ρόλος του στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved