Survivor: Οι Διάσημοι πριν την αναχώρησή τους για Άγιο Δομίνικο! Αποκλειστικά πλάνα
Media

Survivor: Οι Διάσημοι πριν την αναχώρησή τους για Άγιο Δομίνικο! Αποκλειστικά πλάνα

Survivor: Το gossip-tv.gr βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (17-12) στο αεροδρόμιο κι έχει τα πρώτα αποκλειστικά πλάνα των Survivors λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουν για το μεγάλο ταξίδι του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες, Μαχητές και Διάσημοι, έφτασαν στο χώρο του αεροδρομίου γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (17-12) τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Με σκούφους και μάσκες προστασίας, κατέφθασαν με χαμόγελο που φαινόταν στο βλέμμα τους, έτοιμοι να πέσουν στη «μάχη» της επιβίωσης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα των Διασήμων καταφέραμε να διακρίνουμε τους:

Αλέξη Παππά, Κάτια Ταραμπάνκο, Τριαντάφυλλο, Πάνο Καλλίδη, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργο Κοψιδά.

Φυσικά και ήταν όλοι εκεί αλλά η αμφίεση τους ήταν τέτοια που δεν μας επέτρεψε να διακρίνουμε ολοκάθαρα τα πρόσωπά τους.

Η πρεμιέρα του Survivor, σύμφωνα με τα τελευταία νέα θα προβληθεί στις 27 Δεκεμβρίου και όχι στις αρχές του Γενάρη, όπως και θα περιμέναμε. Μετά την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη, την παρουσίαση του ριάλιτι αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος και στο παρελθόν είχε βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ως συμπαρουσιαστής του Σάκη, όπου και τα είχε καταφέρει άψογα.

Εκτός από τη θέση του παρουσιαστή, θα έχουμε κι άλλες αλλαγές καθώς στο φετινό Survivor έχει αλλάξει και η τοποθεσία που θα μένουν οι παίκτες. Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, φέτος έχει επιλεγεί η περιοχή Λα Ρομάνα και συγκεκριμένα το ψαροχώρι Bayahibe.

Δείτε το video με τους διάσημους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved