Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό του Νέστορα αποκαλύπτεται!
Media

Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό του Νέστορα αποκαλύπτεται!

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί να τον ταλαιπώρησε λίγο η Σοφούλα, τώρα όμως ο Άγγελος ετοιμάζεται για αρραβώνες.

Θα το πάρει τελικά το κορίτσι ή θα του χαλάσει τα σχέδια ο Βόσκαρης; Και πώς θα αντιδράσει όταν θα αποκαλυφθεί το ένοχο παρελθόν του παππού του, Νέστορα;

Ο Νίκος Λεκάκης δίνει spoiler και σίγουρα θα είναι από εκείνες τις σκηνές που θα ανατρέψουν πολλά.

Ξέρουμε, έτσι κι αλλιώς, ότι ο σκοπός του Βόσκαρη απέναντι στη Σοφούλα δεν είναι αγαθός. Ο Άγγελος Θα προσπαθήσει να την προφυλάξει;
«Δεν έχω κάποια πληροφορία για το αν ο Άγγελος ξέρει κάτι σε σχέση με τη διάθεση του Βόσκαρη. Αυτό που σκέφτομαι -ή θα ήθελα να σκέφτομαι- είναι ότι είναι ένα πιο φρέσκο μυαλό στο χωριό, ένας νεαρός που θέλει να αναλαμβάνει δράση σε σχέση με το δίκιο και το άδικο. Ο Βόσκαρης έχει μπει λίγο στο στόχαστρο, οπότε νομίζω πως αν υποπέσει στην αντίληψη του κάποια κίνηση με κατεύθυνση προς τη Σοφούλα, δεν θα περάσει απαρατήρητη. Είναι διαφορετικό να λες "είμαι ερωτευμένος" και διαφορετικό να σου λέει ο άλλος "κι εγώ". Νομίζω πως, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι κεραίες οξύνονται κάπως περισσότερο, σε σχέση με το αντικείμενο του πόθου σου».

Τι πιστεύετε ότι θα κάνει, αν τον προδώσει και πάλι; «Ο Άγγελος είναι πολύ ακέραιος και πολύ συγκεκριμένος, και έχει σεβασμό απέναντι στον εαυτό του και τα συναισθήματα του. Και γι' αυτό σέβεται τόσο πολύ και τη Σοφούλα. Τώρα, αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει»


Ο Βόσκαρης απειλεί γενικώς την ηρεμία στο Διαφάνι, ειδικά μετά τη συνεργασία του με τον Δούκα, με σκοπό να διώξουν την Ελένη. Ο Άγγελος Θα βρεθεί απέναντι τους;
«Ανεξαρτήτως συνθήκης, είναι υπέρμαχος της αλήθειας και της δικαιοσύνης, οπότε νομίζω ότι σίγουρα θα είναι με την πλευρά της Ελένης».


Παράλληλα, αποκαλύπτεται και το ένοχο παρελθόν του Νέστορα. Αυτό θα επηρεάσει τη σχέση του με τον παππού του;
«Τέτοια γεγονότα "ποτίζουν" το έδαφος στις σχέσεις των ανθρώπων. Αυτή η σχέση είναι πολύ ιδιαίτερη και νομίζω ότι αυτό θα είναι μια αφορμή για να έρθουν ακόμη πιο κοντά, Τώρα, το πώς θα διαχειριστεί την ποιότητα της πληροφορίας, με την ιδιαίτερη θέση του ως χωροφύλακα, δεν το γνωρίζω».


Πόσο εύκολο θα είναι για τον Άγγελο να διαφυλάξει την τάξη στο Διαφάνι, με όλα αυτά που συμβαίνουν;
«Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένας απλός χωροφύλακας, καλώς ή κακώς υπάρχουν δύο ανώτεροι του, Σίγουρα έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι, που είναι από αυτές τις αντιφάσεις που εμένα μου αρέσουν πολύ, το να θέλει δηλαδή κάποιος να δράσει, αλλά λόγω θέσης να μην μπορεί», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved