Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής ξεσπά για τα ριάλιτι: «Με θλίβουν»
Media

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής ξεσπά για τα ριάλιτι: «Με θλίβουν»

Άγριες Μέλισσες: Μπήκε στη σειρά και έφερε απρόβλεπτες εξελίξεις.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό εγγονό του Νέστορα, τον «Άγγελο».

Ο Νίκος Λεκάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ρόλο του αλλά και στα ριάλιτι, λέγοντας μάλιστα πως δεν τα παρακολουθεί καθόλου καθώς τον… θλίβουν τέτοιες εικόνες στην τηλεόραση.

Όταν σας έκαναν την πρόταση για τις «Άγριες μέλισσες», πώς αισθανθήκατε;
«Αισθάνθηκα ότι είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση, κι ακόμη το νιώθω, γιατί δεν έχω καμία εμπειρία. Μου αρέσει πάρα πολύ το περιβάλλον και όλο αυτό με έχει κάνει να καταλάβω ότι μου αρέσει πολύ και η συνθήκη της κάμερας».


Ο κόσμος, φαντάζομαι, έχει αρχίσει να σας αναγνωρίζει στο δρόμο. Πείτε μου κάτι χαριτωμένο που σας έχει συμβεί...
«Πριν από την καραντίνα, είχα βγει με την παρέα μου και ήρθε ξαφνικά ένα μικρό παιδί και με ρώτησε αν είμαι ο Άγγελος από τις "Άγριες μέλισσες". Όταν του απάντησα πως ναι, μου έδωσε μια χαρτοπετσέτα και μου ζήτησε να του γράψω κάτι. Ένιωσα τέτοια ντροπή, δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο, αλλά ήταν ένα πολύ γλυκό παιδάκι».

Με την καραντίνα πώς τα πάτε;
«Πώς να τα πάω; Θέλω να τελειώσει και να ανοίξουν τα θέατρα! Δεν το λέω ως ηθοποιός, μου έχει λείψει το θέατρο και ως απλός θεατής, να πάω να δω μια παράσταση».

Τα ριάλιτι πώς τα βλέπετε;
«Δεν τα βλέπω, γιατί με θλίβουν. Κάνουν κάτι πολύ συγκεκριμένο, το οποίο δεν έχουμε ανάγκη να το βλέπουμε», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved