Άγριες Μέλισσες και Φαμίλια κάνουν «χαμό» στο Ταξί του Τσουβέλα! (αποκλειστικό βίντεο)
Media

Άγριες Μέλισσες και Φαμίλια κάνουν «χαμό» στο Ταξί του Τσουβέλα! (αποκλειστικό βίντεο)

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας βάζει το ταξίμετρο για φιλανθρωπικό σκοπό και πατάει γκάζι με «επιβάτες» του αγαπημένα πρόσωπα.

Για τρία Σαββατοκύριακα, από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, ο Αλέξανδρος τεστάρει τις γνώσεις παρουσιαστών και ηθοποιών του ΑΝΤ1. Τα χρήματα που θα κερδίσουν θα έχουν τελικό προορισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο ΑΝΤ1, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάνε την Αγάπη πράξη» στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Αυτά τα Χριστούγεννα αναλαμβάνει να βοηθήσει τα 300 παιδιά, που μεγαλώνουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», να κρατήσουν το χαμόγελό τους!

Χιούμορ, ατάκες, τραγούδι, καλή διάθεση και ανατρεπτικές απαντήσεις σε έξι απολαυστικά επεισόδια.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 20.00, η Θεοφανία Παπαθωμά και η Δανάη Λουκάκη αφήνουν για λίγο το Διαφάνι και μετρούν τα πρώτα χιλιόμετρα των εορταστικών διαδρομών του «Ταξί». Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται άψογα για να απαντήσουν στις ερωτήσεις, ενώ τις βοηθάει τηλεφωνικά και ο Πασχάλης Τσαρούχας!

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος παραλαμβάνει, από τα γυρίσματα της «Φαμίλιας», την Ιωάννα Ασημακοπούλου και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Στη διαδρομή θα παίξουν βάζοντας τα δυνατά τους, ενώ ταυτόχρονα θα μάθουν πολλά, όπως σε ποιον τομέα θα τους φέρει γούρι, σύμφωνα πάντα με το Φενγκ Σούι, ένα ζευγάρι πάπιες!

Το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την εκπομπή του Σαββάτου (19-12). Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας φιλοξενεί στο «Ταξί» του τη Θεοφανία Παπαθωμά και τη Δανάη Λουκάκη, οι οποίες αφήνουν για λίγο το Διαφάνι και τα προβλήματά τους και μπαίνουν σε εορταστικό πνεύμα και τραγουδούν το «Jingle Bells».

Δείτε την Παγώνα και τη Βιολέτα όπως δεν τις έχετε ξαναδεί.

Ο Πυγμαλιών Δαδακαρίδης και η Ιωάννα Ασημακοπούλου, μπαίνουν στην επόμενη κούρσα του Αλέξανδρου Τσουβέλα, ο οποίος έχει επιφυλάξει μια μεγάλη έκπληξη με το τρόπο που έχει διαμορφώσει το Ταξί του.

Δείτε την αντίδραση των ηθοποιών στο αποκλειστικό βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved