Big Brother τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια! (Photos-Videos)
Media

Big Brother τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια! (Photos-Videos)

Big Brother τελικός: Με την αγωνία από νωρίς απόψε να χτυπάει... κόκκινο και τους φιναλίστ να ετοιμάζονται για την... ηρωική έξοδό τους από τη βίλα του Μεγάλου Αδελφού παρακολουθήσαμε μία πραγματικά λαμπερή βραδιά. 

H βραδιά τα είχε όλα. Αναπόληση όλων των στιγμών που είδαμε και εμείς ως τηλεθεατές, μεγάλη συγκίνηση, ένταση αλλά και πολλή αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πλατό φυσικά ήταν παρόντες όλοι οι πρώην παίκτες, εκτός από τον Νίκο Ζέκο, τη Βασιλική Χάνου και τον Βλαδίμηρο Νικόλα οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί και να ζήσουν από κοντά τη λάμψη της βραδιάς αλλά και τον ενθουσιασμό για την ολοκλήρωση του reality.

Το gossip-tv βρέθηκε από νωρίς στο στούντιο για να καταγράψει κάθε τι μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δείτε αποκλειστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά:

Το προηγούμενο βράδυ, οι φιναλίστ είχαν στήσει ένα τρικούβερτο πάρτι για το τέλος μιας πολύ διαφορετικής περιόδου για τους ίδιους.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης και Σοφία Δανέζη άλλωστε, μοιράστηκαν μέχρι το τέλος το ίδιο όνειρο.

Ποιος θα έφευγε όμως από το σπίτι με το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ;

Ο Big Brother είχε ετοιμάσει τις δικές του ξεχωριστές εκπλήξεις τόσο για τους παίκτες όσο και για το τηλεοπτικό κοινό δημιουργώντας έναν μοναδικό τελικό.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό από τον οποίο θα αναδειχτεί και ο μεγάλος νικητής, στήθηκε πάρτι στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και στην αρχή του live είδαμε τα σχετικά πλάνα!

Ήρθε όμως η ώρα για να αποχωρήσει ο πρώτος από τους πέντε συγκατοίκους, με την αγωνία να χτυπά κόκκινο. Ποιος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε πρώτος; Δείτε στην παρακάτω gallery:

Η τελική τριάδα μετά την αποχώρηση ακόμη ενός παίκτη διαμορφώθηκε χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές, τουλάχιστον για όσους παρακολουθούσαν στενά το παιχνίδι και γνώριζαν την απήχηση που είχε ο καθένας από τους φιναλίστ στον κόσμο. Δείτε ποιος αποχώρησε στην παρακάτω gallery:

Ποιος είναι όμως ο μεγάλος νικητής του Big Brother που παρακολουθήσαμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ από τον περασμένο Αύγουστο;

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved