The Bachelor τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια - «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου»
Media

The Bachelor τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια - «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου»

The Bachelor τελικός: Οι δύο φιναλίστ έκαναν τα πάντα για τον Παναγιώτη τους, αλλά τελικά...

Έπειτα από 3,5 μήνες, ο Παναγιώτης Βασιλάκος κατάφερε να βρει εκείνη που έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να κερδίσει και την πρώτη θέση στην καρδιά του.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το ριάλιτι του Alpha έκανε πρεμιέρα στο ξεκίνημα της σεζόν, με ποικίλα σχόλια, αλλά και τις διαγωνιζόμενες να έρχονται σε κόντρα, δημιουργώντας εντάσεις και σκηνικά που δεν είχαν προηγούμενο στην ιστορία των ριάλιτι για την Ελλάδα.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του, από την πρώτη στιγμή, τεστάροντας μάλιστα τα κορίτσια, τα οποία και έλειωναν με ένα άγγιγμά του.

Κάθε Παρασκευή παρακολουθούσαμε την Τελετή των Ρόδων από την οποία μία κοπέλα αποχωρούσε από το ριάλιτι, έπειτα από απόφαση του Παναγιώτη.

Τα κορίτσια στα ατομικά ραντεβού που είχαν μαζί του, έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να λάβουν το κόκκινο τριαντάφυλλο το οποίο και εξασφάλιζε την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Λίγο πριν τον τελικό, ο Παναγιώτης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους γονείς και τις οικογένειες των κοριτσιών, μαθαίνοντας έτσι περισσότερα για εκείνες.

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο την τελευταία εβδομάδα. Μετά την αποχώρηση της Αντζελίνας, οι δύο φιναλίστ που κατάφεραν να βρεθούν στον τελικό, ήταν η Βίβιαν και η Νικολέττα.

Τα κορίτσια ταξίδεψαν μέχρι τη Μάνη, εκεί απ΄όπου κατάγεται ο Παναγιώτης Βασιλάκος, εκφράζοντας την αγάπη τους προς το πρόσωπό του, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήρε επιτέλους τη μεγάλη απόφαση και η Νικολέττα κέρδισε το εντυπωσιακό μονόπετρο και φυσικά την καρδιά του Παναγιώτη με τον οποίο θα αρχίσουν μια νέα ζωή, μετά το τέλος του ριάλιτι.

Αρχικά ανακοίνωσε την απόφασή του στη Βίβιαν, ενώ στη συνέχεια μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Νικολέττα η οποία ενημερώθηκε και ξέσπασε σε κλάματα!

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του Παναγιώτη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved