Big Brother τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις των φιναλίστ που αποχώρησαν πριν την τελική δυάδα!
Media

Big Brother τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις των φιναλίστ που αποχώρησαν πριν την τελική δυάδα!

Big Brother τελικός: Η πεντάδα του τελικού, έμεινε τελικά... δυάδα για να δούμε επιτέλους ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια αφού πλέον η νίκη είναι γένους θηλυκού. 

Πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ήταν ο Γρηγόρης ο οποίος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τόσες ψήφους από το κοινό ώστε να αποτελεί απειλή για τη νίκη.

Ο Γρηγόρης, στα πρώτα κιόλας λεπτά του μετά από την αποχώρησή του, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι. Εκατόν δώδεκα μέρες έγκλειστος και φυσικό ήταν η ψυχολογία του να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Δείτε τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του:

https://www.instagram.com/p/CI9GG9wAx2i

Η τετράδα έγινε τριάδα όταν από το σπίτι αποχώρησε ο Ζακ Ιωαννίδης. Ο νεαρός παίκτης ο οποίος κατά τη διάρκεια της "θητείας" του στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού δεν είχε ποτέ προκαλέσει εντάσεις και διατηρούσε πάντα καλές σχέσεις με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του, ήταν για ακόμα μία φορά γλυκομίλητος κατά την έξοδό του από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Δείτε τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του:

https://www.instagram.com/p/CI9GlZuA13v

Τελευταίος πριν τη τελική δυάδα, την Άννα Μαρία και τη Σοφία Δανέζη αποχώρησε από το σπίτι ο... Χάος, ο Δημήτρης Πυργίδης ο οποίος φυσικά αναστάτωσε το πλατό με το που εμφανίστηκε. Και παρακάτω θα δείτε το βίντεο με τις πρώτες του δηλώσεις μετά το αντίο που είπε στις δύο κοπέλες:

https://www.instagram.com/p/CI9KlemgoYd
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved